Exclusiv | Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. Ce i-a făcut bărbatul în vacanță... gest necontrolat

Exclusiv | Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. Ce i-a făcut bărbatul în vacanță... gest necontrolat
| Foto: cancan.ro

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus ”Adio!”, la scurt timp după ce s-au întors din vacanță.

 

Nimeni și nimic nu ar fi prevestit ruptura dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Cei doi și-au petrecut, mai mereu, timpul împreună, iar în imaginile pe care le postau pe rețelele de socializare apăreau, întotdeauna, lipiți unul de celălalt, semn că relația s-ar fi îndreptat într-o direcție bună. Totuși, sursele CANCAN.RO dezvăluie noua ruptură a începutului de an: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au decis să se despartă și să meargă pe drumuri diferite.

Părea că relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu decurge excelent, mai ales în perioada în care paparazzi CANCAN.RO i-au surprins pe cei doi pregătindu-se de zor de plecarea peste hotare.  Însă, după întoarcerea din vacanță, asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” și fostul ”Vultur de Noapte” și-au spus ”Adio!”.

Ruptura s-a produs chiar la scurt timp după ce s-au întors din vacanță. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au fost plecați, împreună, în Zanzibar. Acolo, cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă alături de prieteni, au bifat momente plăcute împreună și s-au delectat cu peisaje superbe, departe de temperaturile scăzute din țară.

Totuși, chiar dacă au petrecut momente frumoase împreună, în vacanța de peste hotare, ruptura dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu ar fi intervenit în momentul în care au apărut neînțelegerile în cuplu. Cei doi s-ar fi certat în vacanța din Zanzibar, iar, la întoarcerea în România, au decis să pună punct relației.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Cătălin Cazacu a povestit cum s-a cunoscut cu Ramona Olaru. De asemenea, la momentul respectiv, ”Vulturul” povestea cum s-au apropiat unul față de celălalt.

”Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec în Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat în străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, spunea Cătălin Cazacu la ”Teo Show”.

Comenteaza