Emil Rengle este în stare de șoc! Ce gest a făcut la Survivor România... colegii sunt în ȘOC: „Urla că se sinucide”

Emil Rengle este în stare de șoc! Ce gest a făcut la Survivor România... colegii sunt în ȘOC: „Urla că se sinucide”

Emil Rengle a făcut dezvăluiri uluitoare în cadrul emisiunii ”Survivor România” despre o perioadă grea din viața lui.

Emil Rengle a trecut prin momente dificile. Și asta deoarece… copilăria sa a fost marcată de niște evenimente dureroase. Au existat perioade în care părinții lui nu se mai înțelegeau, iar mama sa a încercat de mai multe ori să-și pună capăt zilelor din cauza situației.

Lucru care l-a afectat enorm pe concurentul de la ”Survivor România”. Din cauza neînțelegerilor în familie, coregraful avea tot felul de reacții ”bizare”. Părinții lui au hotărât atunci să-l interneze la Psihiatrie. Emil Rengle s-a învinovățit, însă, ani la rând pentru că s-a opus de fiecare dată atunci când mama lui voia să divorțeze.

”Mama mea a avut de multe ori gânduri de suicid. A pierdut un prim copil. Noi am avut un frate, pe care eu nici nu l-am cunoscut. Cel mai des auzeam de la mama faptul că vrea să se sinucidă. Aveam 7-8-9 ani. Nici eu, nici sora mea nu aveam voie să intrăm în camera unde stătea mama. Urla dinăuntru că voia să se sinucidă.

Toată viața mi-a fost frică să nu se întâmple acest lucru. Am devenit obsedat de mama, pentru că nu știam cât o s-o mai am. Fiind mic, nu înțelegeam. Cum adică să vrei să te sinucizi? De ce ai vrea să pleci și să ne lași? M-am ascuns în coșul de rufe nespălate doar ca să-i arăt că nu vreau să plece.

A stat foarte multe ori și s-au speriat și au chemat Poliția. Când eram mic, îmi dădeam cu capul de pereți și m-au dus la spitalul de nebuni. Doctorul i-a spus mamei mele: ”Doamnă, nu este nebun! Are nevoie de iubire și de atenție. Mama mea este cea mai puternică, pentru că pe vremea aia nu existau pastile și terapeuți”, a mărturisit Emil Rengle.

În 2018, Emil Rengle era marele câștigător al emisiunii ”Românii au talent”. Dansatorul mărturisea, la vremea respectivă, că vrea să câștige marele premiu pentru a le oferi părinților săi un trai mai bun. Emil Rengle a dezvăluit, atunci, că tatăl său este taximetrist, iar mama sa este casnică.

De asemenea, Dalma, sora lui Emil Rengle, a lucrat într-o fabrică în Oradea, apoi l-a ajutat pe fratele ei cu studioul de dans pe care acesta l-a deschis după ce a câștigat competiția de la Pro TV. Sora concurentului de la ”Survivor România” este și manichiuristă.

”Vreau să îi ajut pe ai mei, să le ofer un trai mai bun. Am o familie simplă, tata e taximetrist, mama e casnică în prezent, dar a lucrat la o fabrică de pantofi, iar sora mea, Dalma, 29 de ani, e angajată într-o fabrică din Oradea. Deşi condiţiile noastre de trai nu au fost excelente, am învăţat să fim uniţi, mereu ne-am găsit fericirea în lucruri simple pentru că dragostea învinge orice obstacol. Noi avem o relaţie deschisă, aşa că în viitorul apropiat ne vom aşeza cu toţii la masă şi vom decide ce vom face pentru noi”, mărturisea Emil Rengle, potrivit cancan.ro.

Comenteaza