Eliminarea lui TJ Miles de la Survivor s-a lăsat cu scandal: “Urât comportament”

Eliminarea lui TJ Miles de la Survivor s-a lăsat cu scandal: “Urât comportament”

Fanii i-au criticat pe Tigrii pentru maniera în care au reacționat la vestea că TJ Miles a fost eliminat din competiția Survivor România.

Fanii au fost foarte critici la adresa Tigrilor, după ce TJ Miles a fost eliminat din competiție. Aceștia au descris comportamentul colegilor săi drept unul „urât” sau „mizerabil”.

În ultima ediție a emisiunii, TJ Miles a fost eliminat de la Survivor România, iar colegii săi de echipă s-au bucurat pentru plecarea sa, lucru deloc apreciat de fani, care nu s-au ferit să îi critice pe rețelele de socializare.

Un fan a recunoscut că și-a dorit ca Nedelcu să rămână în competiție, dar reacția pe care a avut-o acesta nu este una cu care s-ar putea mândri. În ciuda acestui comportament din partea colegilor, TJ a gestionat situația cu demnitate.

„Nu am fost fană TJ și recunosc că voiam să rămână Nedelcu, însă sunt foarte dezamăgită de atitudinea colegilor din echipa tigrilor.

Totuși a fost colegul lor în ultimele săptămâni și consider că ar fi trebuit să aibă alte reacții, chiar dacă dintre cei doi îl preferau pe Nedelcu. Chiar mi-a părut rău de situația urâtă în care a fost pus TJ și peste care el a trecut cu demnitate”, a scris un fan pe rețelele de socializare.

Reacția pe care au avut-o concurenți în ultima ediție a emisiunii Survivor 2022 i-a făcut pe unii chiar să regrete decizia de a-i susține pe Războinici, conform modului în care erau formate echipele la început.

„Wow, ce reacție au avut Tigrii…Înțeleg că l-au vrut pe Nedelcu alături de ei, este normal, dar l-au făcut pe TJ să se simtă în plus. Urât, foarte urât. Începe să-mi pară rău că am ținut tot timpul cu Războinicii, caracterele lor abia acum încep să se vadă”, a mai scris un fan.

„Mizerabili sunteți! Ștefania, Oana și fătălăii ăia, n-aveți pic de decență! Puteați să vă abțineți până pleca TJ! Sunteți demni de milă! Mi-e greață de voi!”, a mai scris un fan, potrivit fanatik.ro.

 

Comenteaza