El e bărbatul care i-a luat mințile SIMONEI HALEP! E căsătorit și are DOI COPII

El  e bărbatul care i-a luat mințile SIMONEI HALEP! E căsătorit și are DOI COPII

După divorțul de Toni Iuruc, lumea mondenă este cu ochii pe Simona Halep și pe noua sa iubire.

Primul antrenor al Simonei Halep, tenismenul Ioan Stan, a făcut o declarația care a captat instant atenția opiniei publice.

„Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu (n.red. – Andrei Mlendea). Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul.”, a declarat antrenorul.

Andrei Mlendea și Simona Halep au fost împreună timp de trei ani. Aceștia și-au început relația când Simona avea 18 ani.

Fostul iubit al sportivei, Andrei Mlendea, este fiul unui fost primar al Beiușului, Petru Căluș Mlendea. Acesta a fost director la mai multe societăți și șef de promoție. Andrei Mlendea a fost campion național de juniori, apoi campion european „și pe Est și pe Vest” tot la nivel de juniori, la doar 16 ani. Acesta a declarat că a făcut tenis doar din plăcere. A început să practice tenisul fiind ghidat de un antrenor din Brăila.

După ce a obținut performanțe la nivel național și European, acesta a continuat să practice tenisul la Brașov. Andrei a fost plecat timp de doi ani în America, Acolo s-a antrenat la academia din Fort Worth din Texas, unde a fost pregătit de tenismanul Michael Chang.

Mama tânărului sportiv și-a dorit ca acesta să revină în România. Așadar, aici a devenit antrenor de tenis. Prima tenismenă a sa a fost Irina Begu, a relatat tatăl lui Andrei Mlendea, consilier județean PNL Bihor. Iar în ceea ce privește relația dintre Simona Halep și Andrei, fostul primar nu a oferit mai multe detalii, potrivit capital.ro.

Comenteaza