Durere mare pentru Lora. Ce regretă vedeta după pierderea mamei sale: „Nu am avut timp să..”

Durere mare pentru Lora. Ce regretă vedeta după pierderea mamei sale: „Nu am avut timp să..”
| Foto: cancan.ro

Lora a vorbit într-un interviu despre durerea pe care o simte după pierderea mamei sale. Artista a spus și care sunt regretele ei. 

 

În urmă cu un an și jumătate, Lora și-a pierdut mama, din cauza unei boli necruțătoare. Cântăreața a fost devastată o bună perioadă de timp.

Întrebată care este cel mai mare regret al ei, Lora a spus: „Că am pierdut-o pe mama mea. Că nu am mai avut timp să mă bucur de reușite, de lecții și de tot ceea ce mi-a mai pregătit viața, alături de ea.”

Lora a mai mărturisit că cea mai mare fericire a simțit-o când era un copil.

„La bunici în pădure, la cules de toporași cu mama și fratele meu. Când eram un copil fericit care se bucura de iubire și care nu vedea, încă, răutatea sau problemele.”, a spus artista, potrivit cancan.ro.

„Nu uita că Dumnezeu există! – este un sfat pe care l-am primit de la mama mea și pe care îl păstrez în minte.”, este motto-ul Lorei

Lora a precizat și care sunt greșelile pentru care nu are deloc toleranță.

”Pentru acele greșeli făcute de cei care nu au realizat, care nu au avut un gând ascuns. Dacă simt că omul a făcut-o dinadins, mi-e greu să fiu tolerantă, dar sunt într-un punct în care încep să nu mai fac din greșelile altora problema mea.”

Comenteaza