Dramă pentru Zanni. Câștigătorul Survivor, în lacrimi după moartea fratelui său

Dramă pentru Zanni. Câștigătorul Survivor, în lacrimi după moartea fratelui său

Zanni a primit cea mai tristă veste despre "fratele său" care s-a sinucis. Câștigătorul de la Survivor a decis să vorbească despre moartea lui Alexandru.

Zanni le-a povestit prietenilor virtuali despre “fratele său”, Alexandru. Tânărul s-a sinucis în timp ce cântărețul participa la Survivor România.

Câștigătorul de la Survivor România nu a putut să-și stăpânească lacrimile atunci când și amintit de Alexandru și a vorbit despre relația pe care o aveau.

Alexandru era instructor de fitness și a murit în vara acestui an, după ce s-a aruncat de pe acoperișul căminului în care locuia.

Zanni cu ochii în lacrimi. Câștigătorul de la Survivor a vorbit despre moartea “fratelui său”
Zanni și Alexandru nu au fost frați buni. Viața i-a apropiat însă. Au crescut în același orfelinat, apoi au fost luați de o femeie. Chiar dacă în ultima perioadă nu mai erau apropiați, tinerii au ținut foarte mult unul la celălalt.

Într-un vlog postat pe canalul său de Youtube, Zanni a vorbit despre legătura pe care a avut-o cu Alexandru, iar la un moment dat nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Atunci când a aflat că cel pe care îl numește “fratele meu” a murit, Zanni a fost șocat. Acesta a spus că de ceva vreme nu mai erau foarte apropiați.

“Nu era fratele meu de sânge, dar era ca fratele meu. Împărțeam totul, ne mai și certam, am dus copilăria împreună, dar cumva separați.

Eu cu băiatul ăsta m-am certat de mult, dar l-am iubit mult pe el și m-am gândit foarte mult la el în competiție. Nu i-am mai răspuns la mesaj, pentru că băiatul ăsta trăia într-o altă lume. Eu aveam alte gânduri, alte aspirații. 

El se gândea la șmecherii, la bani, la țoale de firmă. Cu liceul a început cu petreceri, cu substanțe interzise. O luase pe arătură, dar am crezut că doar încearcă.

Eu m-am apucat de tuns, voiam să mă schimb. Nu voiam să mai golănesc. Și m-am apucat de frizerie. (…) Era fratele meu, îl iubeam așa cum este. Îl certam și eram aspru cu el. Dacă nu o să te oprești cu astea, nu o să mai vorbim. De atunci nu i-am mai răspuns la niciun mesaj. S-a supărat, m-a evitat de atunci”, a povestit Zanni, potrivit fanatik.ro.

Etichete
Comenteaza