Drama din casa Clejanilor, după ce Viorica s-a infectat cu COVID. Ioniță e distrus: „Mi-a fugit pământul de sub picioare...”

Drama din casa Clejanilor, după ce Viorica s-a infectat cu COVID. Ioniță e distrus: „Mi-a fugit pământul de sub picioare...”
| Foto: wowbiz.ro

Ioniță de la Clejani a vorbit despre starea de sănătate a soției sale, care a fost infectată cu noul coronavirus.
 

Viorica de la Clejani a anunțat în urmă cu puțin timp că s-a internat la spitalul Matei Balș din Capitală, după ce a fost confirmată pozitiv pentru COVID-19.
 
 
Ioniță de la Clejani a făcut primele declarații despre starea de sănătate a soției sale. Cântărețul a mărturisit că a avut un șoc atunci când a aflat că soția lui este purtătoare de virus. Cu toate acestea, starea ei este una bună și are încredere că se află pe mâinile celor mai buni medici. 

„Mi-a fugit pământul de sub picioare când am aflat că soția mea s-a îmbolnăvit de Covid. Ea e universul meu și al copiilor mei, așa că am reacționat imediat. 

Am internat-o la Matei Bals de trei zile și situația sa e una bună. Am toată încrederea în medici și in asistente, ca vor avea grijă de soția mea”, a declarat Ioniță de la Clejani, pentru redacția Playtech-Impact.

Ioniță de la Clejani a mai adugat că soția lui se află internată în salon, nu la ATI. Celebrul artist le-a transmis tuturor un mesaj important. El susține că toată lumea ar trebui să ia în serios această boală și să se protejeze împotriva ei.

„Viorica nu se vaccinase anti-Covid, dar lua niște medicamente… așa că vă rog pe toți să luați foarte în serios această boală nenorocită, o boală grea. În prezent, Viorica e bine, se simte bine și e în salon, nu la ATI!”, a adăugat cântărețul.

Viorica de la Clejani a transmis, printr-un mesaj postat pe Facebook, că starea ei este stabilă și medicii sunt de părere că se va recupera rapid. 

„Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe  care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol, m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist.

 
Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!", a scris artista pe rețelele de socializare, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza