Doliu în familia Clejanilor! S-a stins din viață cel mai important om din viața lui Ioniţă

Doliu în familia Clejanilor! S-a stins din viață cel mai important om din viața lui Ioniţă
| Foto: ciao.ro

Tatăl lui Ioniță de la Clejani, Marin Manole, s-a stins din viață, subit, la vârsta de 82 de ani.

Pentru cei ce nu știu, Marin Manole a fost un mare lăutar în anii 70′-80′. Tatăl lui Ioniță de la Clejani a făcut parte din Taraful Haiducilor. Formația de muzică lăutărească a atras atenția chiar și la Hollywood, după ce a făcut parte din distribuția filmului The Man Who Cried, alături de Johnny Depp și Cristina Ricci.

Taraful din care făcea partea tatăl lui Ioniță de la Clejani este considerat unul dintre cele mai bune din lume.

Fiul lui Ioniță de la Clejani a decis să studieze la un institut prestigios, în domeniul video, film, muzică de film. El a luat această decizie surprinzătoare, prin care a reușit să-și bucure părinții, după o perioadă în care numele său era implicat în multe scandaluri.

Se pare că Viorica de la Clejani este în extaz pentru că băiatul ei a hotărât să înceapă o nouă viață în Dubai.

„Despre fiul meu s-a scris numai de rău, dar nu mulți știu că el este un muzician foarte talentat, a studiat pian și chitară clasică, are numeroase premii muzicale, în lume, de excelență. Se află în prezent în Dubai, la un prestigios institut, unde se va perfecționa în domeniul video, film, muzică de film.

Vrea să lucreze în această zonă, să devină unul dintre cei mai buni din lume. Fulgy are auz absolut, a trăit și a învățat de la mari muzicieni. Cursurile durează trei ani, va locui acolo, în acest timp. Viorica se bucură enorm, mai ales că a fost alegerea lui să plece în Dubai”, a spus Ioniță de la Clejani, scrie ciao.ro.

Comenteaza