Lumea muzicii e în doliu! A murit un mare compozitor român... Artistul fusese infectat recent cu COVID-19

Lumea muzicii e în doliu! A murit un mare compozitor român... Artistul fusese infectat recent cu COVID-19

Marcel Iorga, unul dintre cei mai iubiți compozitori din România, s-a stins la vârsta de 66 de ani.
 

Muzica românească este în doliu! Marcel Iorga, unul dintre cei mai cunoscuți compozitori din zona Moldovei, a decedat fulgerător, la vârsta de 66 de ani. Marele artist se confrunta cu probleme serioase de sănătate, iar recent fusese infectat și cu COVID-19.

Vestea morții lui Marcel Iorga a căzut ca un trăsnet peste familie și peste apropiați. Rudele și prietenii compozitorului sunt încă în stare de șoc, de când au aflat că bărbatul nu mai este printre noi: "Este prea șocantă vestea.

Nu îmi vine să cred!", a scris Aurelian Temișan, unul dintre cei mai buni prieteni ai artistului.

"Nu îmi vine să cred că a plecat dintre noi. A fost ca un frate mai mare pentru mine.

Este dureros că Vasluiul a pierdut o mare valoare, un mare muzician.", a transmis Claudiu Bulete, un alt apropiat al regretatului compozitor.

Marcel Iorga s-a născut pe 25 octombrie 1955 la Băcești. Încă de mic, artistul a dezvoltat o pasiune pentru muzică, astfel că a început să studieze acest domeniu la Slănic Moldova și Bacău, dar și pe cont propriu, alături de diferiți profesori.

De-a lungul timpului, el s-a inițial în arta dirijatului și învățat să cânte la 7 instrumente muzicale: flautul, pianul, acordeonul, saxofonul, contrabasul, chitara și tobele, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza