Se destramă relația lui Speak și Ștefania?! Ce se întâmplă cu cei doi în izolare: „Nervi, supărare, deprimare”

Se destramă relația lui Speak și Ștefania?! Ce se întâmplă cu cei doi în izolare: „Nervi, supărare, deprimare”

Vacanța lui Speak și Ștefania s-a transformat într-un coșmar, după ce aceștia au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

Speak și Ștefania sunt izolați în Jakarta, după ce au ieșit pozitivi la coronavirus. Cântărețul a povestit ce se întâmplă cu ei doi în aceste momente, într-un live pe Instagram. De asemenea, a spus și când vor putea ieși din carantină.

Vacanța foștilor concurenți de la Asia Express a început să aibă un gust amar. Speak și Ștefania se confruntă cu o serie de alte probleme, pe lângă Covid.

Despre boală, aceștia au spus că nu au simptome și se simt bine, dar trebuie să respecte regulile din Jakarta și nu pot ieși din izolare mai devreme de 29 ianuarie seara.

Doar Ștefania a avut ceva simptome, nas înfundat și puțină usturime în gât. Cei doi s-au plâns, în schimb, de condițiile hotelului în care stau și de proasta comunicare cu localnicii.

Speak a declarat pe live-ul făcut pe Instagram că România e mult mai bine la multe capitole, asta după ce a văzut condițiile din Jakarta.

„Avem asigurare Covid. Să plecăm de aici și sunăm în țară la asiguratorul nostru. Probabil o să recuperăm banii. În situații de genul ăsta, cum sunt mulți alți oameni, banii nici nu mai contează. 

În afară de treaba asta cu hotelul, e o țară tare. Dar în România e mai bine. Cea mai nasoală chestie… Condițiile astea de aici sunt nasoale.

u ne pot lua la alt hotel, că sunt toate full. Trebuie să stăm în izolare pentru că suntem pozitivi, nici nu încape discuție. Asta se putea întâmpla oriunde. Ăsta a fost ghinionul nostru să fim aici”, a spus Speak pe Instagram.

După ce a aflat că are Covid, Speak a fost destul de trist. A avut noroc să fie însoțit de Ștefania, care nu și-a pierdut simțul umorului și optimismului în nicio secundă.

„Nervi, supărare, deprimare. Șoarecul a râs”, a completat cântărețul. „Pe 30 dimineața vom pleca de aici. Nu știm încă unde”, a mai zis artistul.

Cuplul nu știe de unde s-a pricopsit cu noul coronavirus. Cei doi bănuiesc că l-ar fi luat de la cineva din avion ori din aeroport, cu toate că aeronava cu care s-au dus în Asia era aproape goală, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza