Ionuț Cercel își plânge în continuare tatăl! Nu și-a revenit după  moartea acestuia: „Dacă aș reuși să vorbesc cu...”

Ionuț Cercel își plânge în continuare tatăl! Nu și-a revenit după  moartea acestuia: „Dacă aș reuși să vorbesc cu...”

Fiul cunoscutului manelist Petrică Cercel a transmis un mesaj absolut sfâșietor pe rețelele de socializare, cu privire la tatăl său. 
 

Petrică Cercel, cunoscutul cântăreț de manele, s-a stins din viață în urmă cu circa patru luni de zile, după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 și a dezvăltat o formă gravă de boală.

Pentru că a refuzat internarea la spital în primele zile de boală, infecția s-a agravat, iar medicii l-au intubat când deja starea lui de sănătate era afectată destul de puternic. Familia și fanii au stat cu sufletul la gură și au sperat ca manelistul să scape, din, din nefericire, veștile au fost triste. Cadrele medicale au fcut tot ce le-a stat în putință pentru ca Petrică Cercel să trăiască, dar eforturile lor au fost în zadar, iar în cele din urmă organismul acestuia a cedat în fața coronavirusului.

În urma sa au rămas multe lacrimi, durere și tristețe. 

Ionuț Cercel, fiul acestuia, nu-și revine nici acum din șocul provocat de moartea sa și își plânge durerea pe rețelele de socializare. În urmă cu câteva ore, el a trasmis un mesaj absolut sfâșietor pe interet! 

Nu încape loc de îndoială atunci când spunem că Petrică Cercel a fost cea mai importantă persoană din viața fiului său, Ionuț, care nu doar că seamănă leit cu el, ci i-a moștenit talentul muzical, iar acum îi calcă pe urme. Tânărul a fost extrem de afectat de moartea părintelui său și nici după patru luni de la acest eveniment tragic nu și-a revenit.  

Pe conturile personale de pe rețelele de socializare, Ionuț Cercel își plânge tatăl, care a plecat mult prea repede din lumea aceasta, răpus de COVID-19. Artistul spune că dacă ar putea să vorbească cu Dumnezeu, i-ar cere să i-l trimită înapoi pe tatăl său.

Mesajul său a fost postat pe Facebook și a strâns aproape 10 mii de aprecieri, semn că Petrică Cercel nu a fost uitat de fanii săi. 

„Și dacă aș reuși să vorbesc cu Dumnezeu i-aș spune: Tu ai mulți îngeri, dă-mi-l înapoi pe al meu”, a scris Ionuț Cercel pe contul personal de Facebook.

Sărbătorile de iarnă nu mai avut niciun farmec acum pentru familia lui Petrică Cercel, de când celebrul cântăreț s-a stins din viață. Ionuț Cercel este în continuare devastat de moartea celui care l-a crescut și i-a fost cel mai bun exemplu în viață.

În urmă cu câteva săptămâni, chiar înainte de Crăciun, Ionuț a publicat pe rețelele de socializare un videoclip cu bradul pe care l-a împodobit de sărbători, împreună cu familia. Cântărețul de manele a dorit, însă, în loc de obișnuitele ornamente, să pună în pomul de Crăciun globuri cu fotografia lui Petrică Cercel, semn că îl poartă mereu în gând pe regretatul solist, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Comenteaza