Simona Gherghe s-a întors în emisiune, dar a avut o surpriză neplăcută: „Două săptămâni am lipsit și deja mi-am pierdut locul”

Simona Gherghe s-a întors în emisiune, dar a avut o surpriză neplăcută: „Două săptămâni am lipsit și deja mi-am pierdut locul”

Simona Gherghe s-a întors în emisiunea pe care o prezintă, după două săptămâni de concediu medical.

Pentru Simona Gherghe ultimele două săptămâni nu au fost deloc ușoare. Vedeta, prezentatoarea unei emisiuni matrimoniale ce se difuzează zilnic la TV, și-a pus viața pe pauză după ce a fost confirmată cu COVID.

Timp de 12 zile, vedeta nu a mai apărut pe micul ecran, izolându-se la domiciliu, acolo unde, pentru a nu-și îmbolnăvi soțul și copiii, a ales să poarte masca de protecție și în casă.

Lucru care a făcut ca cei trei să nu fie confirmați cu virusul din China, spre marea bucurie a vedetei. 

Însă pentru Simona Gherghe perioada de izolare nu a fost deloc una ușoară.

Simptomele infecției i-au dat mari bătăi de cap, mai ales pe timpul nopților, însă, în cele din urmă, vedeta a invins virusul. 

După 12 zile în care fiecare test o arăta a fi pozitivă, astăzi, 25 februarie, Simona Gherghe, după cum spune chiar ea, a primit o veste bună.

Ultimul teste COVID pe care l-a făcut i-a dat un rezultat negative, motiv pentru care telespectatorii au putut-o revedea la cârma emisiunii de iubire.

”Prima veste bună, după aproape două săptămâni grele. După 12 zile, în sfârșit negativă”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Ulterior însă, surprizele au continuat pentru vedetă. Odată ajunsă pe platoul de filmare, chiar înainte de a pune, din nou, stăpânire pe scaunul de prezentator, Simona Gherghe a observant că altcineva i-a luat locul. 

Nu marea i-a fost vedetei mirarea să observe că pisica ce locuiește alături de concurenți a făcut culcuș din scaunul ei. Animalul de companie, se pare că, a găsit locul perfect pentru a trage un pui de somn ca la carte, iar Simona Gherghe nu a îndrăznit să-l deranjeze.

Astfel că, în emisiunea de astăzi, prezentatoarea s-a așezat pe un alt fotoliu în timpul transmisiunii în direct. Fiind o iubitoare de animale, Gherghe a respectat somnul pisicuței, însă a ținut să imortalizeze momentul, ca mai apoi să facă haz de necaz pe seama acestuia, pe Instagram, spre amuzantul fanilor, deloc puțini la număr, care abia așteptau să o revadă pe micul ecran. 

”Două săptămâni am lipsit deja mi-am pierdut locul”, a scris Simona Gherghe în dreptul imaginii cu pisica, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza