Dorian Popa va deveni tătic? Anunțul oficial făcut de soția lui: "Kilogramele în plus se văd imediat"

Dorian Popa va deveni tătic? Anunțul oficial făcut de soția lui: "Kilogramele în plus se văd imediat"
| Foto: Cancan.ro

Dorian Popa se iubește cu Claudia Iosif de foarte mulți ani. De-a lungul timpului cei doi au fost întrebați de copii. Iată ce spun.

Prin intermediul unei sesiuni de „Q&A- Întrebări și Răspunsuri” pe Instagram, Babs a vorbit despre un subiect delicat. Iubita artistului a fost asaltată de fanii cuplului cu întrebări referitoare la sarcină, mai ales că în ultima perioadă bruneta s-a cam rotunjit. Deși sperau să primească răspunsul mult așteptat, urmăritorii cuplului mai au de așteptat până va apărea un Hâtz Jr.

„-Ești însărcinată?

– Pentru că sunt rotundă la față? Nu! Sunt cu câteva kilograme în plus pentru că-mi place păpica. Am fost la endocrinolog pentru că m-am gândit că am problemă endocrinologică. Ei nu, e doar mâncărica. Mă mint singură. Dar sunt cinci, șase kilograme. O să le dau jos numai că nici nu am ținut o dietă foarte strictă.

Eu mă rotunjesc foarte repede la față pentru că sunt o bază de om slab și câteva kilograme se văd imediat.” , a fost răspunsul dat de Claudia Iosif, potrivit cancan.ro.

Invitat în podcast-ul realizat de Cătălin Măruță, artistul a vorbit despre un subiect sensibil. Dorina Popa a dezvăluit motivul real pentru care nu vrea să devină tătic.

„Pur și simplu, mi-e frică să devin tată, mi-e frică de ziua de mâine. Mi-e teamă de eșec. S-a spus că nu fac copii pentru că iau steroizi. Iau niște suplimente nutritive, astea îți încarcă organismul, ficatul.

Nu e ok să fac un copil acum, dar asta nu înseamnă că nu pot procrea. Nu sunt impotent din cauza steroizilor. Trebuie să fii foarte atent când iei decizia să faci un copil. Pot să procreez și mâine, dar nu vreau”, a declarat Dorian Popa în podcastul lui Cătălin Măruță.

 

 


 
 

Comenteaza