Dorian Popa a plecat din țară după ce a fost prins drogat la volan. De ce a părăsit țara celebrul artist

Dorian Popa a plecat din țară după ce a fost prins drogat la volan. De ce a părăsit țara celebrul artist

Dorian Popa, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din țara noastră, a plecat din țară după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise.

Dorian Popa nu pare afectat de cele întâmplate, astfel că pe contul lui personal de Instagram nu a făcut nicio declarație despre acest subiect, iar acum vlogger-ul a decis să părăsească țara.

Dorian Popa s-a fotografiat în aeroport, dar și din avion. Artistul susține că va filma un vlog în vacanță, iar cei mai mulți așteaptă un răspuns cu privire la întâmplarea nefericită din viața lui. Cântărețul a postat o imagine în care apare cu zâmbetul pe buze.

După ce Dorian Popa a fost oprit în trafic de oamenii legii și depistat pozitiv la canabis, acesta le-a spus autorităților că nu a consumat niciun fel de drog, ci cel mai probabil a inhalat un vapor din aer, astfel că acesta ar fi motivul pentru care a ieșit pozitiv.

Dorian Popa a mers la o unitate medicală din București pentru recoltarea probelor biologice și i s-a deschis un dosar penal, astfel că se efectuează cercetări, potrivit spynews.ro.

Comenteaza