Dorian Popa, prima reacție după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise!

Dorian Popa, prima reacție după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise!

Dorian Popa a făcut prima declarație publică, după ce a fost prins la volan, sub influența substanțelor interzise.

După ce a fost oprit de poliție și testat pozitiv cu aparatul drugtest, toată lumea a așteptat cu nerăbdare o primă reacție din partea lui Dorian Popa, pentru a explica ce s-a întâmplat, de fapt, în seara de vineri și cum a ajuns în situația în care să rămână fără permis de conducere.

În aceeași seară, artistul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea prelevării de sânge și urină, pentru a se stabili cu exactitatea dacă, într-adevăr, a consumat sau nu substanțe interzise. 

În urma rezultatului pozitiv afișat de aparatul drugtest, Dorian Popa le-a explicat oamenilor legii că nu a consumat activ, ci că a inhalat fum în mod involuntar de la alte persoane din cadrul petrecerii unde se aflase.

Toxicologii nu neagă această probabilitate, însă acest aspect se va stabili în urma venirii rezultatelor analizelor de sânge efectuate. La mai bine de o zi de la incident, influencerul a apărut în mediul online. Ce a avut de spus? 

„Ar trebui să se facă o analiză cantitativă și, atunci, în funcție de valorile acelea, se poate face diferențierea între consumul activ și consumul pasiv.”, a spus Marius Chipurici, toxicolog, conform Observator.

Dorian Popa și-a făcut apariția în mediul online în urmă cu doar câteva minute, însă nu a vorbit deloc despre incidentul în care a fost implicat vineri seară. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, artistul le-a împărtășit fanilor lui că motivul absenței sale din mediul online este faptul că a pregătit un vlog nou pentru YouTube și că vor vedea acolo noutăți despre reamenajarea casei lui.

„N-am apucat să pun prea mult pe story, pentru că este vlogul filmat și nu vreau să dau spoyler, dar vă arăt așa un pic, mai ales că au venit antonicii mei acum.(...) Să nu vă mai luați de copacul meu. Am scos măsuța, să se redecapoteze și aia. Vedeți pe vlog zilele astea.”, a spus Dorian Popa în mediul online, în urmă cu câteva minute, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza