Dorian Popa se plânge că a fost țepuit de Călin Donca, însă a apărut o mărturie care îl îngroapă pe artist: „Ai vorbit prost, nu...”

Dorian Popa se plânge că a fost țepuit de Călin Donca, însă a apărut o mărturie care îl îngroapă pe artist: „Ai vorbit prost, nu...”
| Foto: cancan

Printre cei păgubiții lui Călin Donca, în urma investiției în panourile fotovoltaice, se numără și Dorian Popa, care a și avut o reacție în acest sens.

Călin Donca a fost reținut de DIICOT, fiind acuzat de evaziune fiscală și de constituirea de grup infracțional organizat. Omul de afaceri și-a clădit un adevărat imperiu din panouri fotovoltaice, criptomonede și imobiliare.

Foarte mulți au investit în afacerile lui, iar acum nimeni nu le mai răspunde la telefon. Unul dintre păgubiți este Dorian Popa, care crede că a fost țepuit de fostul lui amic acuzat de evaziune. Celebrul artist nu mai știe nimic despre investițiile pe care le-a făcut. Acesta crede că există posibilitatea să fie părtaș la o escrocherie uriașă, fără să-și fi dat seama.

„Sunt șocat, sunt consternat și în același timp debusolat pentru că nu știu ce se întâmplă, nu știu ce urmează cu investițiile noastre. Parcurile există fizic, lucru care ne induce în eroare și mai tare pe noi cei care am investit acolo. Este posibil să fi fost părtaș la o escrocherie, ca să spun așa.

Până acum noi cei care am reușit să ne reunim telefonic nu am reușit niciunul dintre noi să și încasăm ceva în urma investiției. Din păcate, din partea lui Călin Donca nu dăm de nimeni, nu răspunde nimeni la telefon, este așa un fel de ceață totală în care nu știm cum să acționăm”, a declarat Dorian Popa.

Pe de altă parte, un alt artist a ținut să ofere detalii despre relația de amiciție pe care Dorian Popa o avea cu Donca. Bibanu a recunoscut că i-a scris afaceristului în panouri fotovoltaice, de curând, în legătură cu un clip de-al lui.

Ei bine, ar fi intervenit Dorian Popa care l-ar fi îmbrobodit pe Donca, iar cel din urmă ar fi zis pas ofertei lui Bibanu. Rapperul l-a criticat dur pe Dorian Popa și crede că este la fel de țepar ca fostul lui amic, Donca.

„Acum 3 luni i-am scris lui Donca ăsta să facem un clip. Dorian Popa a vorbit prost de mine și bogatu’ ăsta nu mi-a mai răspuns. Acum văd cum karma lucrează și sincer să fiu cu voi așa fac de 20 de ani. Nu mă bucur pentru răul oamenilor, dar Doriane ești la fel de țepar ca ăsta doar că tu ca personaj faci mult mai mult rău copiilor și oricât de prost ai vorbi de mine nu meriți nici să te scuip vreodată. Karma. P.s. nu ești artist, tu nu”, a scris acesta, pe Facebook.

Comenteaza