Divorț ȘOCANT în showbiz-ul românesc. Celebra prezentatoare TV s-a despărțit

Divorț ȘOCANT în showbiz-ul românesc. Celebra prezentatoare TV s-a despărțit

Livia Graur, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, a divorțat de soțul ei Ștefan Răzvan Graur.

Cei doi aveau o căsnicie de 13 ani, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ca relația dintre ei să fie salvată. Prezentatoarea știrilor de la Prima Tv a dat și primele declarații despre momentele prin care trece.

Livia Graur a divorțat în mare secret de soțul ei, Ștefan Răzvan Graur, după 13 ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fetiță care este în clasa a II-a, iar de dragul ei au decis să rămână în relații de prietenie. Se pare că Cei doi au divorțat de comun acord, la notar, fără pic de scandal.

Livia Graur și soțul ei au divorțat. Se pare că cei doi nu mai formează un cuplu de la începutul acestui an, iar actele de divorț au fost deja semnate. Prezentatoarea TV nu a vrut să dea prea multe detalii despre acest eveniment, dar a ținut să clarifice faptul că actele sunt deja semnate, iar ei nu mai sunt împreună de la începutul acestui an.

‘’Da, este adevărat, am divorțat! Dar nu-mi voi spăla rufele în public, nu am nimic de adăugat. Putem spune că nu mai suntem împreună de la începutul anului. Actele au fost semnate la notar”, a declarat Livia Graur potrivit spynews.ro.

Livia și cu Ștefan Răzvan Graur formau un cuplu de 20 de ani și aveau o căsnicie de 13 ani. Povestea de dragoste dintre ei a început chiar din perioada liceului, atunci când prezentatoarea TV era clasa a IX-a. Din relația lor a rezultat o fiică, Renata, care acum este în clasa a II-a. Povestea de dragoste dintre ei a durat 20 de ani, iar atunci când au împlinit 6 ani de căsnicie și-au reînnoit jurămintele la malul mării.

 
 
 
 
 
 


 

Comenteaza