Răsturnare de situație în cazul atacatoarei Mirelei Vaida. Ce riscă femeia care a încercat să-i arunce un bolovan în cap prezentatoarei TV

Răsturnare de situație în cazul atacatoarei Mirelei Vaida. Ce riscă femeia care a încercat să-i arunce un bolovan în cap prezentatoarei TV
| Foto: wowbiz

Au trecut mai bine de doi ani de când Mirela Vaida a fost atacată, în direct, de o femeie diagnosticată cu probleme psihice. 

Atunci, Antoanela Grigoraș a dat buzna, dezbrăcată, în platoul emisiunii prezentată de Vaida și a aruncat cu un bolovan către aceasta.

Din fericire, prezentatoarea TV a scăpat teafără, iar atacatoarea sa a primit o pedeapsă cu închisoarea, care a fost ulterior amânată.

Recent, însă, a fost deschis un dosar cu privire la pedeapsa Antoanelei Grigoraș.

Magistrații iau în calcul revocarea amânării pedepsei cu închisoarea, adică punerea în practică a condamnării.

Pe data de 18 ianuarie 2024, judecătorii vor analiza toate detaliie acestui dosar și vor decide dacă Antoanela va merge sau nu în spatele gratiilor pentru un an și 10 zile, aceasta fiind pedeapsa pe care a primit-o după ce a atacat-o în direct pe Mirela Vaida.

„Stabileşte pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare, la care adaugă un spor de 1/3 din celelalte pedepse cu închisoarea stabilite, respectiv un spor de 6 luni şi 10 de zile, în final în sarcina intimatei stabilindu-se pedeapsa principală rezultantă de 1 (un) an şi 10 (zece) zile închisoare.

În temeiul art. 83 alin. 1 din Codul penal, amână aplicarea pedepsei rezultante de 1 an şi 10 zile închisoare pe un termen de supraveghere de 2 (doi) ani”, este pedeapsa primită de Antoanela Grigoraș, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza