Divorț șoc în showbiz! Toată lumea crederea că le merge de minune în căsnicie: „Am început să ne jignim reciproc, el…”

Divorț șoc în showbiz! Toată lumea crederea că le merge de minune în căsnicie: „Am început să ne jignim reciproc, el…”

Maria și Liviu Olteanu de la Mireasă au decis să meargă pe drumuri separate, la doar cinci luni de căsnicie.

Deși și-au jurat iubire veșnică, cei doi îndrăgostiți au ajuns să nu se mai înțeleagă deloc. Astfel, au decis să meargă pe drumuri diferite. Detalii neștiute ies la iveală despre relația lor.

Maria și Liviu de la Mireasă divorțează. În urmă cu cinci luni, cei doi îndrăgostiți câștigau premiul cel mare de Mireasă și aveau parte de o nuntă ca în povești. Acum, au decis să meargă pe drumuri diferite.

În cadrul unui interviu, Maria a spus de la ce au plecat neînțelegerile în cuplu.

Maria și Liviu Olteanu s-au cunoscut la showul Mireasă și s-au îndrăgostit unul de celălalt. La finalul lunii august, cei doi îndrăgostiți chiar s-au căsătorit. După doar cinci luni de căsnicie, aceștia au decis să meargă pe drumuri diferite.

În luna august, Maria și Liviu au decis să meargă într-o vacanță împreună, însă de atunci totul s-a destrămat. Au apărut certurile și au ajuns să nu se mai înțeleagă.

Deși recunoaște că i-a mai oferit o șansă soțului ei, nimic nu s-a schimbat în relația lor.

‘Am fost în vacanță în august și a început să scârțeie, noi ne certeam des și în casă. Aceeași placă stricată, adică era o luptă de a demonstra care e mai important, dar nu din partea mea, ci din partea lui, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza