Divorţ ŞOCANT în Showbiz! Tocmai a anunţat despărţirea: „Menajera ne-a distrus familia”

Divorţ ŞOCANT în Showbiz! Tocmai a anunţat despărţirea: „Menajera ne-a distrus familia”

Părinții Andreei Tonciu sunt în prag de divorț, după ce tatăl vedetei a „călcat strâmb” cu menajera acesteia.

Andreea Tonciu, fosta concurentă de la Survivor, trece prin momente cumplite, chiar dacă astăzi este împlinește 36 de ani! Invitată astăzi în emisiunea ”La Măruță”, aceasta a povestit cu lacrimi în ochi că părinții săi divorțează din cauza adulterului comis de tatăl său.

”Cât am stat la Survivor, femeia asta mi-a furat bani și l-a dominat pe tatăl meu ca să aibă relații intime cu ea. Parinții mei au depus actele de divorț, sunt foarte tristă și de aceea am păstrat tăcere atât de mult timp. 

Sunt o fată foarte bună și am avut o doamnă pe care am primit-o să facă curățenie. Acea doamnă l-a determinat pe tatăl meu să-mi destrame familia. Toată lumea să se ferească de această persoană. Asta s-a întâmplat în luna martie. A făcut numai porcării în casa mea și în casa mamei mele. A avut relații intime cu tatăl meu.

Au dispărut niște bani din contul comun al părinților. Într-o anumită zi, fiind în casă și mama și tata, tata a sunat-o pe această domnișoară, iar mama a auzit conversația”, a povestit Andreea Tonciu, potrivit cancan.ro.

Vedeta a mai dezvăluit că menajera are 34 de ani și că este căsătorită. ”Menajera este mai mică decât mine, are 34 de ani. Aveam cea mai mare încredere în ea. Tatăl meu este în casă cu noi, nu este cu ea. Am vorbit cu ea. Ea este căsătorită și are doi copii. Mi-a recunoscut tot și mi-a spus să nu o spun soțului ei. I-am zis să blocheze numărul tatălui meu și n-a făcut-o. Așa că l-am sunat pe soțul ei și i-am spus.

Dumnezeu e sus și o s-o pedepsească pentru ce a făcut. Mi-a fost milă de ea si am considerat-o ca pe o soră, i-am dat hainele mele. Venea să facă curățenie la mine și la mama mea și ea a făcut numai prostii și apoi venea cu tupeu să stea la masă cu mine și mama mea în timp ce ea avea relații intime cu tatăl meu.”

 

Comenteaza