Dinu Maxer, surprins cu o actriță celebră în Franța, la scurt timp după anunțul divorțului. Și-a făcut altă relație?!

Dinu Maxer, surprins cu o actriță celebră în Franța, la scurt timp după anunțul divorțului. Și-a făcut altă relație?!
| Foto: wowbiz.ro

Dinu Maxer a postat pe Instagram o fotografie unde apare alături de o actriță româncă, la scurt timp după anunțul divorțului.

Vestea că Dinu și Deea Maxer au divorțat a luat prin surprindere o țară întreagă, iar cei doi au făcut anunțul legat de separare prin intermediul unui mesaj comun, pe care l-au postat pe rețelele de socializare. De asemenea, ziua în care au anunțat că relația lor a ajuns la final a fost și ziua în care cei doi au semnat actele de divorț, fapt pe care l-a dezvăluit Dinu, în cadrul unei emisiuni TV, atunci când a vorbit despre motivele separării. 

Deși este o perioadă sensibilă atât pentru Dinu Maxer, cât și pentru fosta lui soție, Deea, ambii fac tot posibilul să treacă mai ușor peste, motiv pentru care își continuă activitățile de zi cu zi și fac orice pentru a-și lua gândul de la divorț.

Așa se întâmplă și în cazul lui Dinu, căci acesta se află în Franța, fiind implicat într-un proiect, iar alături de el se află și Maia Morgnestern cu care chiar s-a pozat, postând ulterior fotografia pe Instagram.

„În vizita pe Coasta de Azur la producătorul clipului Vampire Dreams din cadrul proiectului european Mystic Transylvania; pe faleza din Nisa, la o discuție cu Maia Morgenstern”, a scris Dinu Maxer, pe pagina personală de Instagram, alături de imaginea în care apare cu Maia Morgenstern, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza