Dinu Maxer s-a despărțit de noua sa iubită. Ce nu putea să accepte Dinu la Ada, cea cu care se cuplase după divorț?!

Dinu Maxer s-a despărțit de noua sa iubită. Ce nu putea să accepte Dinu la Ada, cea cu care se cuplase după divorț?!
| Foto: wowbiz.ro

Dinu Maxer a reușit să-și refacă viața după divorțul de Deea Maxer. Chiar și așa, relația acestuia nu a funcționat.

După divorțul de Deea, venit la 18 ani de la căsătorie, Dinu Maxer s-a reorientat rapid în viață, găsindu-și liniștea în brațele unei tinere din Gorj.

Ada este femeia pe care a cucerit-o și care-l cucerise în urmă cu ceva timp, motiv pentru care au și ales să se afișeze public și chiar bruneta să îi cunoască pe cei doi copii ai artistului.

Însă, focul pasiunii, pe cât de repede s-a aprins, pe atât de repede s-a și stins.

Fapt pentru care, acum, artistul se declară iar un bărbat singur și disponibil. 

Și asta pentru că Dinu Maxer și Ada și-au dat seama că relația lor are multe șanse să nu funcționeze, după o perioadă în care au locuit sub același acoperiș.

Acest lucru s-a întâmplat în preajma sărbătorilor pascale, atunci când cei doi copii au locuit la Deea, iar Dinu și noua lui iubită au putut să se cunoască mai bine.

Atât de bine s-au cunoscut încât și-au dat seama rapid că nu sunt tocmai compatibil, motiv pentru care au început să se îndepărteze unul de celălalt.

Însă, un motiv important al distanței dintre ei, spune Dinu, este ceea ce el nu va putea accepta niciodată la femeia de lângă: viciile.

Iar Ada avea un viciu pe care cântărețul l-a evitat de când era copil, din cauza mamei sale, și ea fumătoare la fel ca tânăra brunetă, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza