Dinu Maxer, replică dură la adresa fostei sale soții. A spus tot ce are pe suflet: „A căzut în capcană, m-a deranjat.” 

Dinu Maxer, replică dură la adresa fostei sale soții. A spus tot ce are pe suflet: „A căzut în capcană, m-a deranjat.” 
| Foto: kfetele.ro

După 18 ani de căsnicie, Dinu și Deea Maxer au decis să pună capăt relației lor și să meargă pe drumuri separate.

La scurt timp după anunțul care a surprins pe toată lumea, Dinu și Deea Maxer au ales să iasă public și să discute despre provocările din căsnicia lor.

Deea Maxer a fost cea care, în urmă cu puțin timp, a apărut la televizor și a vorbit despre motivele despărțirii, exprimând și lucruri care l-au deranjat pe Dinu Maxer.

Ulterior, în cadrul unei emisiuni televizate, Dinu Maxer a răspuns fostei sale soții, exprimându-și nemulțumirea față de declarațiile făcute de aceasta și menționând că i-a adus și reproșuri imediat după interviul ei.

În același timp, Dinu Maxer își exprimă susținerea față de fosta sa parteneră și afirmă că ea a căzut într-o capcană, exprimându-și și regretul că despărțirea lor, care ar fi trebuit să fie o despărțire amiabilă, s-a transformat într-un dialog dur purtat la distanță, indiferent dacă a fost intenționat sau nu.

„Ce să facem acum? Un live de acasă să vedeţi că e ordine? Dacă aveam o filmare pe săptămână, mă rădeam doar înainte de acea filmare, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza