Dinu Maxer nu a mai răbdat și i-a transmis un mesaj lui Robert, noul iubit al fostei sale soții

Dinu Maxer nu a mai răbdat și i-a transmis un mesaj lui Robert, noul iubit al fostei sale soții
| Foto: wowbiz.ro

Dinu Maxer i-a transmis un mesaj public lui Robert Drilea, noul iubit al Deei Maxer, chiar de ziua de naștere a bărbatului.

După ce și-au spus ”Adio” definitiv, Deea și Dinu Maxer și-au refăcut viețile alături de alți parteneri, găsindu-și fericirea în brațele altor persoane. De curând, Robert Drilea, iubitul brunetei, și-a sărbătorit ziua de naștere, iar această sărbătoare nu putea fi trecută cu vederea de către artistă, făcându-i o urare specială partenerului de viață, chiar pe rețelele de socializare.

„Sănătos să-mi fii iubire! Împlinit și realizat! Pulsul meu este rostire: Te iubesc divinizat!”, sunt versurile compuse de Deea Maxer, pentru iubitul ei, Robert Drilea.

Internauții au reacționat imediat în secțiunea de comentarii a postării, însă nu doar fanii i-au urat ”La mulți ani” lui Robert Drilea, ci și Dinu Maxer a scris un mesaj pentru iubitul fostei soții, fapt care i-a uimit pe toți, semn că cei doi au o relație bazată pe respect, în ciuda situației delicate care există între ei.

„La mulți ani!”, este mesajul care a apărut la postarea Deei Maxer, pentru Robert Drilea, din partea lui Dinu Maxer, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza