Dinu Maxer își face de cap după divorț! Cine este noua lui iubită, alături de care a petrecut la mare

Dinu Maxer își face de cap după divorț! Cine este noua lui iubită, alături de care a petrecut la mare
| Foto: spynews.ro.

După ce a divorțat de Deea și a avut o iubită de care s-a despărțit, Dinu Maxer iubește din nou. 

Dinu Maxer si noua parteneră au petrecut weekendul împreună la mare. Se pare că artistul a dat-o deja uitării pe femeia alaturi de care s-a afișat imediat dupa divorț! Surse apropiate din anturajul artistului au declarat pentru Spynews.ro faptul că Dinu și noua sa parteneră au petrecut împreuna pe litoral.

Noua iubita a lui Dinu Maxer este actriță, joacă în spectacole de teatru, este MC si dansatoare. A participat totodată în emisiunea iUmor, de la Antena 1, unde a reuşit să câştige simpatia celor de acasă, ajungând astfel direct în finala show-ului. Nu o dată, ci de două ori, Magdalena Chihaia i-a lăsat pe jurații Mihai Bendeac, Delia și Cheloo cu gura căscată.

Dovada nu stau doar mărturiile apropiatilor, care spun ca Dinu si Magdalena Chihaia ar fi petrecut weekendul împreuna la mare, ci si imaginile postate de cei doi. Chiar daca nu s-au etichetat unul pe celălalt, porumbeilor le-a scăpat câteva amănunte pe care reporterii Spynews.ro le-a observat. Mai exact, artistul a iesit pe terasa camerei în care locuia și a filmat apusul, imagine pe care am regasit-o și in postarile noii sale iubite, potrivit spynews.ro.

Comenteaza