Dezvăluiri șocante! Cornelia Catanga a fost dezgropată. Ce a observat soțul lângă sicriu

Dezvăluiri șocante! Cornelia Catanga a fost dezgropată. Ce a observat soțul lângă sicriu

Aurel Pădureanu a reușit să îndeplinească ultima dorință a regretatei sale soții și anume să-i construiască un cavou.

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă din nefericire, în urmă cu aproape un an și jumătate, ”Regina muzicii lăutărești” s-a stins din viață.

Cu ultimele puteri, văduvul regretatei artiste a făcut tot posibilul pentru a-i îndeplini ultima dorință soției lui, respectiv să construiască un cavou din marmură, iar sicriul să nu mai fie așezat direct pe pământ, mai ales că atunci când trăia, Cornelia Catanga  avea fobie de insecte. 

„Mă bucur că am reușit să îi fac Corneliei mormântul, să fie așa cum merită o mare artistă cum a fost ea. I-am îndeplinit ultima dorință. Acum are un loc de veci așa cum și-ar fi dorit. Acum, sicriul nu mai este direct pe pământ, ci pe beton. Am făcut acolo două cripte. Cornelia avea fobie de insecte și nu voia să fie înmormântată direct în pământ.

Și nu mai spun cât pământ s-a scos de pe ea, din groapă. Am dezgropat-o în martie, să-i pot face lucrarea de la mormânt! M-a ajutat domnul Adrian Videanu”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru  FANATIK. 

Comenteaza