Probleme în paradis? Georgiana Lobonț a făcut o remarcă neașteptată la adresa soțului ei: ”Nu îmi vine să cred”

Probleme în paradis? Georgiana Lobonț a făcut o remarcă neașteptată la adresa soțului ei: ”Nu îmi vine să cred”

Georgiana Lobonț, celebra artistă a țării noastre, a făcut o remarcă neașteptată chiar la adresa soțului ei, de față cu toți prietenii lor.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan formează o familie în fața lui Dumnezeu încă din anul 2016. Se cunosc de mai bine de un deceniu, au doi copii împreună și tot cot la cot fac și bani, din muzică și din afaceri.

Mulți ar spune că pentru traiul pe care-l duc, fără lipsuri, este nevoie de o viață întreagă dedicată muncii, fără distracții și numai de idei, situații și planuri extrem de serioase.

Dar iată că, după cum spune Georgiana Lobonț, viața, ca să fie roz, nu trebuie să fie lipsită de momente pline de distracție și de o minte de copil.

Destăinuirile ei avându-l în prim-plan pe soțul ei, Rareș, pe care l-a luat acum la ochi, de față cu toată lumea, în ultima zi de vacanță.

Direct din Ibiza, cântăreața le-a mărturisit fanilor săi din online că a realizat că partenerul ei de viață, deși a trecut de pragul vârstei de 30 de ani, este un om care încă alege să copilărească foarte des.

Privindu-l și luând seama la cât de mult îi place lui Rareș Ciciovan să se distreze, să se amuze și să lase viața să-și urmeze propriul curs, Georgiana Lobonț spune că nu-i vine a crede că are un soț în vârstă de 33 de ani.

După această mărturisire, vedeta nu s-a ascuns și a mărturisit că și ea urmează să împlinească 30 de ani în primăvara anului viitor, dar parcă nu e la fel de copilăroasă în comportament ca și partenerul ei de viață.

”Voi vă dați seama că Rareș are 33 de ani anul ăsta?! Mie nu îmi vine să cred. Ce copil e, cât se distrează el! Iubire, ești foarte copil la 33 de ani!... Eu fac 30, am îmbătrânit! Se zice că anii nu se zic, dar eu nu îi ascund deloc, deloc!”, a spus Georgiana Lobonț, pe pagina sa de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza