Dana Roba, prima întâlnire față-n față cu soțul care a mutilat-o! Ce s-a întâmplat în sala de judecată

Dana Roba, prima întâlnire față-n față cu soțul care a mutilat-o! Ce s-a întâmplat în sala de judecată
| Foto: spynews.ro.

Dana Roba și soțul ei Daniel Balaciu se vor întâlni la tribunal față-n față pentru prima dată după mutilarea din urmă cu o lună.

Dana Roba a trecut prin clipe de coșmar și în continuare trece printr-o perioadă extrem de grea. După ce în urmă cu două luni ajungea la spital cu capul spart în urma mai multor lovituri cu ciocanul, aplicate de soțul ei, dar și cu mâinile rupte, vedeta a reușit să supraviețuiască și să lupte pentru dreptate.

S-a întors înapoi la fiicele sale, dar e nevoită să sufere din cauza durerilor de după operații. Nu mai arată ca înainte și va avea nevoie de multe intervenții pentru ca medicii să poată să-i reconstruiască craniul, puternic afectat în urma loviturilor cu ciocanul. Soțul ei a vrut să o vadă moartă, dar tot el a fost cel care într-un final a sunat la ambulanță pentru a cere ajutorul.

Acum el se află în spatele gratiilor, însă Dana Roba și Daniel Balaciu trebuiau ca în urmă cu o zi să se întâlnească pentru prima dată față-n față la tribunal, dar Dana Roba nu s-a putut prezenta, după cum chiar ea ne-a transmis. Bruneta ne-a precizat că nu mai poate să doarmă noaptea, ia pastile ca să adoarmă abia în zori de zi și medicii nu i-au recomandat momentan să poată fi prezentă la întâlnirea cu bărbatul care a mutilat-o pe viață.

Vedeta speră ca această întâlnire cu soțul ei să poată fi reprogramată, căci își dorește să-l primească în ochi, dar și să-i pună câteva întrebări, după cum a spus chiar ea, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

”Urmează să am o întâlnire foarte importantă cu fostul soț și avocații noștri în fața procurorului, trebuia să fie mâine, doar că eu momentan nu pot să mă prezint pentru că eu nu dorm, căci după ce am fost maltratată și bătută, eu nu pot să dorm toată noaptea și imaginează-ți să stai toată noaptea, noroc că ascult predici, îmi pun muzică creștină, asta e activitatea mea de noapte, iar pe la 6-7 reușesc și eu să adorm până la vreo 1.

Medicul mi-a recomandat să iau un tratament pentru somn, tocmai de aceea cu părere de rău nu mă pot prezenta la întâlnirea pe care domnul procuror a realizat-o, dar sper să fie reprogramată, iar eu să-mi reiau activitatea în adevăratul sens al cuvântului”, a spus Dana Roba, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Comenteaza