Ce despăgubiri îi cere Dana Roba soțului ei, după ce a mutilat-o. Suma este enormă: „Nu mă interesează că are sau că nu are bani..”

Ce despăgubiri îi cere Dana Roba soțului ei, după ce a mutilat-o. Suma este enormă: „Nu mă interesează că are sau că nu are bani..”
| Foto: kfetele.ro

Dana Roba a cerut în instanță o despăgubire bănească din partea soțului ei pentru traumele fizice și psihice prin care a trecut.

Dana Roba  a trecut prin clipe de coșmar alături de soțul său, în urmă cu o lună. Bărbatul s-a năpustit asupra brunetei cu un ciocan și a lovit-o în repetate rânduri, atât la nivelul capului, cât și al mâinilor.

Ulterior, makeup artista a fost la un pas să-și piardă viața din cauza loviturilor primite, dar din fericire, medicii au reușit să o salveze după ce au operat-o pe creier mai bine de nouă ore.

În momentul de față, soțul vedetei, Daniel Balaciu, cel care a bătut-o cu bestialitate pe mama copiilor săi, se află în arest și urmează să fie judecat pentru faptele sale.

Dana Roba a demonstrat în repetate rânduri că este o femeie foarte puternică și o luptătoare. Astfel, pentru binele fetițelor sale, bruneta ar face orice. Chiar dacă acum se află în propria sa locuință, alături de cele două copile, makeup artista are numeroase traumatisme în urma loviturilor pe care le-a primit de la soțul său. Astfel, Dana Roba nu își mai poate mișca mâinile și se descurcă foarte greu să se îngrijească pe ea și pe cele două fetițe ale sale.

”Am fost la un pas de cazul Elodia Ghinescu, numai că pe mine mă găseau imediat rudele, pentru că toți mă sună foarte des, iar dacă nu răspundeam ar fi spart ușa, l-ar fi prins imediat, nu avea cum să mă ascundă, ca pe Elodia. Iar dacă pățeam ceva, frații mei se luptau ca să câștige copiii, nu i-ar fi lăsat pe mâna soacrei mele”, a mai declarat Dana Roba, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza