Dana Roba a aflat abia acum ce s-a întâmplat cu ea în ziua bătăii crunte: "Soră-mea nu a vrut să-mi zică" 

Dana Roba a aflat abia acum ce s-a întâmplat cu ea în ziua bătăii crunte: "Soră-mea nu a vrut să-mi zică" 
| Foto: wowbiz.ro

Dana Roba a trecut prin niște momente terifiante, în momentul în care soțul ei a bătut-o cu ciocanul.

Dana Roba trece prin clipe cumplite după ce în urmă cu aproximativ o lună a fost bătută cu betialitate de soțul ei. Vedeta s-a întors acasă, după ce a stat aproape trei săptămâni în spital, însă nu poate să se descurce singură, deoarece are ambele mâini în ghips.

Dana a povestit prin ce a trecut în timp ce era agresată de soțul ei, dar și după. Ce i-a ascuns familia Danei din perioada în care aceasta era în comă?

După ce a fost externată din spital, Dana Roba a apelat la persoanele care o iubesc și au fost alături de ea, pentru a o ajuta din punct de vedere financiar, ca să își poată crește copii în continuare.

Vedeta a povestit prin ce clipe de coșmar a trecut în timp ce era bătută cu bestialitate de cel care i-a fost soț. Loviturile au fost atât de puternice, încât bruneta nici măcar nu a mai simțit durerea.

Familia Danei a fost alături de ea necondiționat, iar acum, la aproximativ o lună de la eveniment, Lidia Roba, sora ei, i-a povestit că în timpul operației, Dana Roba a fost resuscitată de șapte ori. 

Medicii i-au spus tatălui Danei în repetate rânduri că fiica lui nu va trăi, însă familia ei a crezut în Dumnezeu și în puterea lui.

„Soră-mea mi-a zis azi-noapte, nu a vrut să-mi zică, două zile am fost în comă și de vreo șapte ori m-au resuscitat în operație.(...) Medicii ieșeau din sala de operație foarte suparăți și îi spuneau (n. red tatălui ei): 'Nu știu dacă va trăi fiica dumneavoastră, se zbate între viață și moarte, mai sunt câteva secunde și cred că o pierdem'.

Și tata zicea: 'Nu, înainte să intrați voi în sala de operație a intrat Hristos, a crezut 100% în treaba asta'. Când am ieșit din comă și m-au adus în salon am început să plâng, am zis: 'Eu nu vreau aici, eu oricum nu mă fac bine, nu-mi place aici, mie mi-e foame, mi-e sete'.

Niciodată, s-au mirat toți medicii, că niciodată nu am spus: 'O să mor'. Niciodată nu am spus, oricât mi-a fost de greu", a povestit Dana Roba în emisiunea lui Cristi Brancu, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Comenteaza