DEZVĂLUIRI RUȘINOASE! De câte ori pe zi fac dragoste Brigitte cu Pastramă: „nu pot..”

DEZVĂLUIRI RUȘINOASE! De câte ori pe zi fac dragoste Brigitte cu Pastramă: „nu pot..”

Florin şi Brigitte Pastramă își doresc să facă un copil, motiv pentru care cei doi lucrează extrem de mult la acest obiectiv.

 Chiar dacă Brigitte ştie cum este să fii mamă, vedeta vrea ca şi soţul său să cunoască sentimentul deosebit de a fi părinte.

Florin şi Brigitte Pastramă sunt puşi pe fapte mari şi îşi doresc cu nerăbdare să devină părinţi. Chiar dacă Brigitte ştie cum este să fii mamă, vedeta vrea ca şi soţul său să cunoască sentimentul deosebit de a fi părinte.

Cei doi muncesc din greu, însă acest proces îl cam oboseşte pe Florin Pastramă. Soţul lui Brigitte a dat tot din casă la tv şi a vorbit despre momentele intime pe care le are cu soţia. Şi ce credeţi? Surpriză. Brigitte îl cam oboseşte pe Florin.

„Peste tot eu sunt şeful. Ultimul cuvant în casă eu îl am. La mine căsătoria nu e o joacă, pentru mine este pentru prima şi ultimă data. Ne străduim să rămână însărcinată, e greu cu Brigitte, vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot. Ea e foarte geloasă, dar nu îmi caută în telefon. Avem amândoi aceeaşi parolă şi nu avem nimic de ascuns”, a declarat Florin Pastramă la o emisiune tv, potrivit ziareonline.ro.

 

Comenteaza