Daniel Balaciu, atras de bărbați?! Dana Roba face dezvăluiri uluitoare: „Mereu vorbea cu...”

Daniel Balaciu, atras de bărbați?! Dana Roba face dezvăluiri uluitoare: „Mereu vorbea cu...”
| Foto: wowbiz.ro

În mediul online, au apărut mai multe speculații potrivit cărora acesta ar fi fost atras, de fapt, de bărbați. Iar Dana Roba le-ar fi confirmat.

Întorsătură de situație în cazul lui Daniel Balaciu. Se pare că bărbatul și-ar fi pierdut de mult sentimentele pentru soția sa și asta pentru că interesul lui se îndrepta către reprezentanții sexului masculin. În mediul online au apărut mai multe persoane care susțin acest lucru, iar lor li s-a alăturat și fost soție a bărbatului. Iată ce se spune despre gusturile lui Daniel Balaciu.

Daniel Balaciu intra în atenția publică la început de vară, atunci când cu sânge rece își snopea soția în bătaie, lovindu-o cu ciocanul în cap de opt ori și lăsându-o să agonizeze vreme bună până când a chemat ajutoare. De atunci, se află în custodia autorităților, iar acum noi informații au ieșit la iveală despre el.

Chiar pe pagina lui de Facebook, în secțiunea de comentarii, a început o discuție între două persoane care susțin că Daniel Balaciu ar fi fost atras, de fapt, de bărbați, acesta fiind și motivul pentru care în ultimul timp căsnicia nu mai mergea.

Concret, internauții au spus că fostul soț al Danei Roba își descoperise această înclinație, iar mariajul lui era doar unul pe post de paravan.

„Să-l întrebe cineva de ce nu a mai putut să o suporte pe nevastă-sa, că el și-a descoperit latura s*** cu bărbați. Și da, e b***. Era stresat să nu fie descoperit, să afle societatea, familia lui”, este comentariul lăsat de unul dintre internauți.

„A fost și cu mine, a durat ceva timp până ne-am întâlnit că îi era teamă să nu se afle. Nu mă interesează orientarea lui dar nu este corect față de toți care îl înconjoară și care îl ocrotesc să nu știe de unde provine frustrarea lui”, a spus un altul.

„Eu cred că sunt reale. El toată ziua stătea pe telefon, non-stop era pe Facebook. Când îl întrebam cu cine vorbește, el îmi spunea că vorbește cu băieții. Ajungeam după 12 ore de muncă și intram în casă, nici nu mă saluta de multe ori. Îl întrebam ce face îmi spunea: Vorbesc cu băieții, nu pot să vorbesc!

Inclusiv în ziua în care a fost ziua noastră de căsătorie, am intrat în casă și i-am zis: Daniel, în ce data suntem astăzi?! Și îmi spune: Sunt pe Facebook, vorbesc cu băieții. I-am spus să se uite la dată și când s-a uitat îmi spune: A ce prost sunt, nu ți-am adus flori, lasă că îți aduc în 14 februarie.

El mereu vorbea cu băieții, nu făcea nimic în casă, dar vorbea cu băieții. El pe Facebook, dacă te uiți, el avea postări doar cu băieții de la fotbal. Clar că relația lui cu mine nu mai era una bună”, a declarat și Dana Roba, potrivit WOWbiz.ro.

Comenteaza