Vlăduța Lupău și Adi Rus își pun problema despărțirii?! Artista face dezvăluiri: "Discuții, unele mai aprinse"

Vlăduța Lupău și Adi Rus își pun problema despărțirii?! Artista face dezvăluiri: "Discuții, unele mai aprinse"

Vlăduța Lupău, dezvăluiri fără perdea despre căsnicia pe care o are cu Adi Rus! Artista a spus dacă cei doi și-au pus vreodată problema despărțirii.

Vlăduța Lupău și Adi Rus trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Și-au clădit familia la care au visat dintotdeauna și acum sunt părinții unui băiețel minunat, dar puțini știu cum s-au cunoscut.

Despre începutul relației lor, diferența de vârstă care îi desparte, dar și despre cum fac față provocărilor, atunci când apar neînțelegeri în mariaj a vorbit chiar artista, într-un interviu recent.

Vlădița Lupău și soțul ei, Adi Rus, formează un cuplu de aproximativ nouă ani și se iubesc la fel de mult ca la început.

S-au cunoscut pe vremea când erau studenți, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. Artista a mărturisit că prima lor întâlnire a fost la un concert din satul lui Adi, unde a fost invitată să cânte. De atunci, spune ea, nu și-a mai putut lua gândul de la "cel mai frumos băiat cu ochii verzi".

„Doamne, e așa fain când îți aduci aminte cum te-ai cunoscut cu persoana iubită și când îți aduci aminte de începutul relației, mai ales că toate începuturile unei povești de dragoste sunt atât de speciale și cu așa de mulți fluturi în stomac. Ne-am cunoscut în 2014, în satul lui, când eu ajunsesem acolo pentru o scurtă reprezentație artistică la un mic eveniment, unde era prezent și el.

am simțit amândoi ceva special. Nu știu dacă o fi fost dragoste la prima vedere, dar ceva a fost dacă ne-a legat pentru totdeauna. Știu doar că mi se părea că e cel mai superb băiat cu cei mai frumoși ochi verzi. Bine, și acum mi se pare la fel!”, a povestit Vlăduța Lupău pentru Viva.ro . 

Comenteaza