Dezvăluiri incendiare! De ce și-a părăsit Jean de la Craiova soția: „Eu am venit mai devreme și am văzut…”

Dezvăluiri incendiare! De ce și-a părăsit Jean de la Craiova soția: „Eu am venit mai devreme și am văzut…”
| Foto: ziareonline.ro

 Jean de la Craiova a vorbit despre mama fiului său. Cântărețul și Roxana au fost împreună încă din perioada liceului.

Femeia i-a dăruit primul copil, un băiat pe care amândoi îl iubesc enorm. Cei doi s-au despărțit însă pe când fiul lor avea doar șase luni. Iată care ar fi fost motivul!

Jean de la Craiova a spus de ce s-a despărțit de mama fiului său. Artistul a făcut o serie de dezvăluiri neștiute legate de relația cu prima lui soție, Roxana. Invitat în cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai, acesta a povestit că el și mama băiatului său au format un cuplu în perioada liceului. Aceștia au decis să se separe când fiul lor avea șase luni.

Jean de la Craiova a scos la iveală detalii neștiute legate de viața lui personală. Invitat în cadrul emisiunii, „40 de întrebări cu Denise Rifai’, el a atins mai multe subiecte sensibile. A vorbit despre relația cu prima lui soție, Roxana, și a dezvăluit motivele ce au condus la despărțirea lor. Cei doi au împreună un băiat și au fost împreună pe vremea când mergeau la liceu.

Jean de la Craiova și prima lui soție nu au fost căsătoriți cu acte, dar au locuit o vreme împreună. Artistul era la liceu când forma un cuplu cu Roxana. La acea vreme, cei doi au devenit părinții primului lui copil. Potrivit spuselor lui, cântărețul a renunțat la școală pentru a avea grijă de mama copilului său. Soacra lui l-ar fi pus să aleagă între învătățură și nevastă. Ulterior, aceștia s-au despărțit când micuțul avea doar șase luni.

De ce s-a despărțit Jean de la Craiova de mama fiului său

Jean de la Craiova a spus despre prima lui soție că era o femeie frumoasă. Au ajuns să locuiască împreună, după ce el ar fi rămas la ea o noapte.

„Eram la liceu și a zis: ori nevasta, ori școala. Și am ales nevasta că era perioada de însemânțare. Era frumoasă, eu eram șugubăț. M-am căsătorit, nu cu acte, am rămas o noapte, două, apoi am rămas de tot’, a povestit Jean de la Craiova la „40 de întrebări cu Denise Rifai’, conform wowbiz.ro.

„Ea era tânără, frumoasă, singură și a găsit pe cineva’

Pentru a-și putea întreține familia, Jean de la Craiova se angajase atunci la Timpuri Noi. Ulterior, el devenise magazioner. Pentru un ban în plus, lucra și seara, cântând la un local din Capitală. La câteva luni după ce fiul lor a venit pe lume, artistul și prima lui soție s-au despărțit. A povestit că s-ar fi întâmplat mai multe lucruri despre care nu vrea să-și amintească. El a declarat că Roxana și-ar fi găsit pe cineva, iar el i-ar fi surprins împreună.

„M-am angajat la Timpuri Noi, aveam o meserie… puneam cârligele la macara la un obiect și făceam semn șoferului, ulterior am devenit magazioner. Lucram și seara cântam la … .

Apoi a venit copilașul, iar dragostea știi că durează 3 ani. S-au întâmplat niște lucruri și nu vreau să-mi mai aduc aminte. Ea era tânără, frumoasă, singură și a găsit pe cineva. S-a întâmplat că eu am venit mai devreme și am văzut și ne-am despărțit. Mi-a fost greu și mie și ei’, a continuat el, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza