Detaliu observat la înfățișarea Danei Roba, la două luni de când a fost mutilată! Vedeta face public adevărul

Detaliu observat la înfățișarea Danei Roba, la două luni de când a fost mutilată! Vedeta face public adevărul
| Foto: wowbiz.ro

Dana Roba a evoluat foarte bine din punct de vedere fizic, după bătaia cruntă pe care a primit-o de la soțul ei. 
 

Dana Roba a trecut prin momente cumplite după ce bărbatul care i-a fost alături ani la rând și i-a dăruit două fetițe a bătut-o cu bestialitate, aducând-o aproape în pragul morții.

La aproximativ șapte săptămâni de la incidentul care i-a marcat viața, vedeta face progrese în ceea ce privește recuperarea ei atât fizică, cât și psihică.

Recent, bruneta a postat o fotografie care se pare că i-a readus zâmbetul pe bune. 

Chiar dacă medicii nu i-au dat prea multe șanse la viață, în urmă cu două luni când a fost la un pas de moarte din cauza bătăii încasate de la soțul ei, Dana Roba și-a revenit miraculos și s-a întors repede la activitățile ei de dinainte de incident.

Bruneta a dat dovada de o ambiție impresionantă, când la scurt timp după ce și-a scos ghipsul de la mâini, aceasta s-a întors în salonul său de make-up pentru a face lucrul care îi place cel mai mult. Dana a muncit mult în procesul său de recuperare, care încă nu s-a terminat, însă atât fizic, cât și psihic a făcut mari progrese.

„Cât de mult mi-a crescut părul...”, a fost mesajul postat de Dana Roba pe Instagram. 

„ Dariana este una dintre miresele care s-a rugat pentru mine, și a crezut ca Dumnezeu mă va face bine până în ziua nunții ei. După doar 7 săptămâni de la nenorocire, m-am întors la job, cu brațele deschise. Iubesc atât de mult viața de make-up artist. Este al 3-lea Weekend de când lucrez și simt cum Dumnezeu îmi da putere in fiecare zi.”, a fost mesajul postat de Dana Roba pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza