DESPĂRȚIREA BATE LA UȘĂ?! Shakira a aflat de infidelitățile soțului ei! Artista a pus piciorul în parg...

DESPĂRȚIREA BATE LA UȘĂ?! Shakira a aflat de infidelitățile soțului ei! Artista a pus piciorul în parg...

Shakira şi iubitul ei, Gerard Pique, e posibil să meargă pe drumuri diferite din cauza infidelităților fotbalistului.

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistele El Periódico, Laura Fa şi Lorena Vazquez, Shakira și Pique trec prin mari probleme în acest moment. Cei doi sunt împreună de 11 ani și e posibil să nu mai ajungă niciodată în fața altarului. Și asta pentru că, spun sursele, Gerard Pique i-ar fi pus coarne frumoasei vedete.

„Shakira l-a prins cu o altă femeie şi urmează despărţirea”,  a afirmat Laura Fa. De asemenea, aceasta susține că bărbatul ar fi plecat de acasă și s-ar fi mutat într-un alt apartament pe strada Muntaner. „Shakira este conştientă că Pique este infidel. Asta s-a întâmplat. De aceea s-a produs distanţarea dintre ei. Probabil că nu a mai rămas nimic din relatia lor”, a mai spus jurnalista.

Pe de altă parte, acestea au vorbit și cum se comportă fotbalistul în ultima perioadă: „S-a dezlănţuit la petrecerile de noapte, alături de colegul său de la Barcelona, Riqui Puig, în cluburile Bling Bling şi Patron, amândouă localizate în zona de lux a capitalei catalane. Amândoi au fost acompaniaţi de alte femei”.

Dovadă că cei au probleme e și faptul că fotbalistul nu mai apare pe conturile de socializare ale artistei. Mai mult, Shakira ar fi fost de două ori în Ibiza, dar însoțită doar de cei doi copii, Milan şi Sasha, potrivit retetesivedete.ro.

Comenteaza