Deja apar primele probleme în paradis?” Ce se întâmplă în viaţa Deei Maxer: „Nu-l mai iubeşte şi nu-l mai vrea”

Deja apar primele probleme în paradis?” Ce se întâmplă în viaţa Deei Maxer: „Nu-l mai iubeşte şi nu-l mai vrea”
| Foto: cancan.ro

Vestea divorțului dintre Dinu și Deea Maxer a luat pe toată lumea prin surprindere. Însă, mai șocantă a fost noua relație afișată de Deea.

Deea și Robert sunt împreună de puțin timp, însă relația lor merge ca pe roate. Tânăra mămică și actualul iubit petrec foarte mult timp împreună, după cum se poate observa și în postările lor din mediul online. Bruneta este însoțită de noul ei partener la spectacolele sau evenimentele pe care le are programate.

Deși formează un cuplu de puțină vreme, se pare că dragostea e mare. Povestea lor de iubire stă sub lupa internauților, care-și dau cu părerea, adesea, despre tot ce se întâmplă între ei.

Vedeta este chiar felicitată că a decis să pună capăt mariajului cu Dinu și să meargă mai departe. Mulți spun că a luat decizia corectă, pentru că o femeie nu ar trebui să mai stea lângă un bărbat dacă nu există sentimente.

Ea și Robert sunt de nedespărțit, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Se înțeleg de minune, iar urmăritorii Deei din online spun că se și potrivesc.

”Noi și multe umbrele” este descrierea pe care bruneta a scris-o la o fotografie de cuplu postată pe Instagram. Bineînțeles că, n-au încetat să apară comentariile.

”Era cazul să fii cu cineva de vârsta ta”/ ”Și dacă nu-l mai iubește și nu-l mai vrea… există viață și după divorț”/ ”Decât să suferi o viață, mai bine așa”/ ”Schimbarea înseamnă fericire și evoluție”/ ”Nu poți sta într-o relație bolnavă, ai făcut alegerea perfectă, bravo!”/ ”Ești complet schimbată în bine”/ ”Ce bine vă stă”/ ”Voi chiar semănați”, sunt doar câteva mesaje din mediul online, potrivit cancan.ro.

Comenteaza