Deea Maxer vorbește pentru prima dată despre divorț: „Simțeam că ajungem acolo, dar nu am avut curaj” 

Deea Maxer vorbește pentru prima dată despre divorț: „Simțeam că ajungem acolo, dar nu am avut curaj” 
| Foto: kfetele.ro

 După 18 ani de mariaj, Deea și Dinu Maxer au decis să meargă pe drumuri separate.

Chiar și oamenii apropiați lor au fost uimiți, atunci când au aflat că cei doi au divorțat.

În momentul în care Deea Maxer a decis să se căsătorească cu Dinu nu s-a gândit vă va veni ziua în care vor divorța. Chiar și așa, în ultimii ani a simțit că mariajul ei se destramă.

Artista îi tot spunea lui Dinu că divorțul se apropie cu pași repezi, dar niciodată nu a avut curaj să facă acest pas, deoarece aveau în spate o căsnicie de 18 ani.

Cu toate că decizia a fost luată de ea, în prima apariție publică, Deea Maxer a declarat că momentul în care au divorțat a fost greu de digerat de Dinu, dar și de ea.

„Crezi că eu m-am gândit, crezi că a fost planul vieții mele? Îți dai seama că nu (nr. că nu s-a gândit la divorț), nimeni nu a avut în plan asta. Este un subiect sensibil pentru oricine trece prin asta. A fost un lucru pe care nu i l-am spus recent lui Dinu (nr. că vrea să divorțeze), îi spun de ani de zile, dar nici eu n-am avut curaj niciodată.

N-am spus că vreau să divorțez, dar simțeam că ajungem acolo, știam”, a spus Deea Maxer în cadrul unei emisiuni TV.

„Nu pot să spun că au fost ani cu probleme, dar au intervenit tot felul de lucruri în ultimii ani, care ne-au dus în pragul să luăm această decizie. Nu regret absolut nimic... A fost un șoc pentru toată lumea, dar nu a fost o decizie luată de ieri pe azi, a fost o chestie gândită, calculată, încercând să reparăm și când și Dinu s-a convins de faptul că nu funcționăm, na, am luat decizia. Dar există viață după divorț și vreau să zic că nu am divorțat de Dinu pentru că cineva a înșelat pe altcineva, nu a existat așa ceva, ci doi oameni care și-au schimbat principiile de viață”, a mai spus vedeta, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza