Decizia șocantă luată de băiatul lui Arșinel în privința mamei sale... Unde a dus-o: 'Nu mai e acasă'

Decizia șocantă luată de băiatul lui Arșinel în privința mamei sale... Unde a dus-o: 'Nu mai e acasă'
| Foto: cancan.ro

Starea de sănătate a soției lui Alexandru Arșinel s-a înrăutățit, iar băieții acesteia au decis să o ducă într-un azil.

Ca și când problemele cu care se confruntă de ani de zile nu i-ar fi fost suficiente, decesul lui Alexandru Arșinel a dărâmat-o complet pe soția actorului. Imobilizată de ani de zile într-un scaun cu rotile, starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

Cei doi băieți ai lor, Cristian și Bogdan, au fost nevoiți să găsească cea mai bună soluție pentru mama lor, care are nevoie permanent de însoțitoare. Astfel că, aceștia au decis să o interneze într-un azil de lux, ce funcționează și ca un spital, pentru a putea fi îngrijită așa cum trebuie și pentru a beneficia de tratamentele de care are nevoie.

„Mama nu-i prea bine. Nu, nu mai e acasă. Acolo (n.r. la azil) e îngrijită așa cum trebuie”, a declarat Cristian Arșinel, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Marilena și Alexandru Arșinel au fost căsătoriți nu mai puțin de 55 de ani și au avut o căsnicie model. Fără certuri, fiind cât se poate de uniți și niciodată despărțiți.

După accidentul nefericit suferit de soția actorului, în anul 2016, când a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce a căzut pe scări, la grădinița unde mersese să-și ia nepotul, Arșinel i s-a dedicat trup și suflet.

El era cel care avea grijă de ea non-stop. Mulți ani, Marilena a beneficiat de o asistentă care venea la domiciliul celor doi și o ajuta cu recuperarea.

 

Comenteaza