Dana Roba spune că soțul ei și-a premeditat fapta: "Nu aveam ciocanul ăla în casă...m-a călcat cu picioarele pe față”

Dana Roba spune că soțul ei și-a premeditat fapta: "Nu aveam ciocanul ăla în casă...m-a călcat cu picioarele pe față”
| Foto: spynews.ro.

Dana Roba a vorbit în exclusivitate despre cum a fost mutilată chiar de soțul ei, vedeta a oferit multe amănunte.

Dana Roba și Daniel Balaciu sunt căsătoriți de șapte ani și au împreună două fetițe minunate.

Cei doi s-au bucurat o perioadă lungă de o frumoasă poveste de dragoste, însă, după cum chiar make up artistul declara în urmă cu ceva vreme, în ultima perioadă, aceștia nu prea se mai înțelegeau, așa că au decis să divorțeze.

La începutul lunii iunie, Dana Roba a ajuns de urgență, la spital, după ce a fost lovită de partenerul de viață în repetate rânduri, cu un ciocan.

"El a premeditat asta de duminică seară, pentru că eu nu aveam ciocanul ăla în casă, cu care el m-a bătut.

În momentul când mă bătea, țin minte clar că îi spuneam: Daniel, să știi că tu nu dai în mine, tu dai în Hristos, tu dai în copilul lui Isus și o să îți pară rău pentru toate loviturile pe care mi le dai și atunci se enerva și mai tare și mă lovea și mai tare.

M-a călcat cu picioarele pe față și mi-a zis: Îți garantez că o să mori, du-te dracu de pocăită, că vei muri.  Așa mă înjura încontinuu.", a spus Dana Roba la România TV. 

"Nu știu de ce a făcut asta. Când o să mă fac bine o să vreau să dau ochii cu el să îl întreb, pentru că am fost o femeie foarte bună, nu a muncit nicio zi în viața lui.

Eu am muncit pentru toată lumea, fetele mele sunt foarte bine, la școli private și doar eu am fost...", a mai spus Dana Roba la România TV, potrivit spynews.ro.

Comenteaza