Dana Roba și-a refăcut viața la nici două luni de când și-a luat opt ciocane în cap: ”Iubesc”. Vedeta a primit un buchet de trandafiri

Dana Roba și-a refăcut viața la nici două luni de când și-a luat opt ciocane în cap: ”Iubesc”. Vedeta a primit un buchet de trandafiri
| Foto: kfetele.ro

După ce a fost bătută fără milă de cel cu care are doi copii, viața Danei Roba se pare că ia o întorsătură mai pozitivă.

În urmă cu puțin timp, o fotografie postată de ea în mediul online le-a stârnit curiozitatea fanilor săi. Iată ce a publicat artista pe rețelele de socializare!

După ce bărbatul pe care la un moment dat l-a iubit a desfigurat-o pentru tot restul vieții, Dana Roba a trecut prin perioade dificile. Chiar dacă și-a reluat activitatea de make-up artist de câteva zile, se află încă în proces de recuperare.

Recent, vedeta a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care se poate observa prezența unui buchet de trandafiri, dar nu a spus cine este persoana care i l-a oferit.

În timp ce se afla pe un live vedeta a mărturisit că nu exclude total varianta de a-și reface din nou viața, deoarece are puterea de a mai iubi din nou.

Chiar și așa, buchetul de trandafiri pe care l-a primit în urmă cu puțin timp nu a fost de la un bărbat, ci de la o clientă, deoarece acestea îi mai oferă flori pentru munca pe care o depune, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza