Dana Roba și-a oficializat noua relație: „Beniamin este noul meu iubit. M-a cucerit la spital. Omul ăsta...”

Dana Roba și-a oficializat noua relație: „Beniamin este noul meu iubit. M-a cucerit la spital. Omul ăsta...”

După experiența traumatizantă prin care a trecut în urmă cu câteva săptămâni, Dana Roba se pare că și-a refăcut viața alături de Beni.

 Make-up artistul, care a suferit agresiunea brutală a soțului său și a petrecut zile în spital, surprinde pe toată lumea prin faptul că nu numai că s-a întors la muncă, dar a dezvăluit că se află într-o nouă relație.

Confirmarea sa vine într-un moment în care gura lumii deja credea că acest lucru se întâmplă, iar Dana Roba și-a asumat public legătura cu bărbatul care i-a fost alături în momentele dificile, spunând că îi merită iubirea.

„Da, Beniamin este noul meu iubit. E greu de explicat, e prea lungă povestea cum m-a cucerit. Dar m-a cucerit la spital. Omul ăsta venea la spital, îmi aducea flori, mâncare… A fost alături de mine în cele mai cumplite momente, atunci când eu am ieșit din spitale și nu puteam să mănânc. Iar ai mei frați nu puteau să vină la mine pentru că nu puteau să își lase job-ul.

Îl știam de dinainte, normal. Nu eram apropiați. El a fost însurat până acum doi ani. Acum doi ani a divorțat, e și singur de doi ani. Dar noi nu ne-am văzut de 14 ani încoace, niciodată. Noi, prima dată ne-am văzut, după 14 ani, la spital. Daniel cu siguranță știe (de relație, n. red.) pentru că îi spune fratele lui totul.Dar nu mă interesează ce știe Daniel, mă interesează ce știe Dumnezeu.

Eu nu am vrut să ajungem aici și, cu siguranță, nu ar fi existat chestia asta dacă el nu m-ar fi bătut așa. Noi, dacă am fi divorțat pe cale amiabilă, și el rămânea în casă aveam toate șansele să ne împăcăm. Dar bătaia pe care mi-a dat-o m-a convins că el merită să stea la pușcărie și eu merit să  îmi refac viața”, explică Dana Roba, pentru fanatik.ro.

Comenteaza