Andra Măruță a rămas cu un dinte spart din cauza lui Gigi Becali! De ce a recurs Gigi la acest gest

Andra Măruță a rămas cu un dinte spart din cauza lui Gigi Becali! De ce a recurs Gigi la acest gest
| Foto: cancan

Andra Măruță (37 de ani) a relatat în podcastul moderat de Mihai Bobonete un episod amuzant pe care l-a trăit cu Gigi Becali.

La un hotel din Capitală, soția lui Cătălin Măruță se afla alături de dansatoare, pentru a susține un moment artistic. Era vorba despre petrecerea unui cazino. Printre invitați s-a aflat și latifundiarul din Pipera, care a venit să o strângă în brațe pe cântăreață. Însă, în bucuria momentului, artista s-a ales cu un dinte spart. Detaliile se află în articol.

Înainte de a-și înființa trupă, Andra Măruță participa la diverse evenimente, pentru a susține momente artistice. În cadrul podcastului moderat de Mihai Bobonete, cântăreața a relatat un episod cu Gigi Becali. Atunci, soția lui Cătălin Măruță a cântat la petrecerea unui cazino. Inițial, nu fusese recunoscută de afacerist, însă bucuria avea să se „dezlănțuie” câteva clipe mai târziu.

„Eram la o petrecere a unui cazino. Asta demult, nu aveam încă trupă, eram cu dansatoare. Și că tot ziceam de domnul Becali, a venit la petrecerea asta, în primă fază s-a uitat. A zis «cine o fata asta?», că eu citesc pe buze. Am chestia asta, să citesc pe buze. În momentul în care am început să cânt «Vreau sărutarea ta», și-a dat seama cine sunt. Pentru că îi plăcea mult melodia.

S-a ridicat, a venit, m-a luat în brațe și eu cum cântam, el cum m-a ridicat, eu mi-am lovit dintele cu microfonul. Mi-am ciobit dintele. Și de teamă, cântam tot așa. Apoi când m-a lăsat jos, le întrebam pe fete dacă mai am dintele”, a povestit Andra Măruță, în podcastul moderat de Mihai Bobonete, potrivit cancan.ro.

Comenteaza