Cum se înțelegea Dana Roba cu soacra ei, înainte ca bărbatul ei să o atace: "Nu puteam să stau acasă"

Cum se înțelegea Dana Roba cu soacra ei, înainte ca bărbatul ei să o atace: "Nu puteam să stau acasă"
| Foto: wowbiz.ro

Dana Roba a avut parte de un adevărat coșmar, după ce soțul ei i-a dat cu ciocanul în cap de opt ori.

Bruneta a fost lovită cu ciocanul în cap în timp ce dormea, iar după câteva ore a ajuns de urgență la spital. 

Vedeta a fost externată în urmă cu mai bine de o săptămână, iar recent a reușit să își ia acasă și fetele. Micuțele au fost duse la mama soțului său, chiar în dimineața tragediei, după cum a povestit Dana Roba în presă. Relația dintre vedeta și soacra ei nu a fost una cu probleme, cel puțin nu până la acest moment.

 Mama lui Daniel a fost cea care a ajutat-o pe Dana Roba în creșterea fetelor, vedeta fiind de dimineață până seara la muncă. Soțul Danei Roba și mama acestuia s-au ocupat de casă, soacra vedetei locuind chiar parțial împreună cu ei, la un moment dat, potrivit wowbiz.ro.

Dana Roba avea doar cuvinte de laudă la adresa soacrei sale.

"Sunt mamă, o am pe Chantal, pe fata cea mare, și pe Celine. În al doilea rând, lucrez ca make-up artist în Timișoara.

Asta fac zilnic, predau cursuri de dimineața până seara. Merg la muncă, mă ocup de fete. 

Am foarte mult de lucru și pe chestia asta mă axez cel mai mult, pe familie și pe muncă. Am grijă de fetele mele. Grijă în sine au soțul meu și soacra mea. Eu mă ocup din punct de vedere financiar, deci cineva trebuie să aducă și bani în casă.

Eu nu am stat niciodată în concediu de maternitate. Eu, după două săptămâni după ce am născut fetele m-am întors la muncă. Am născut natural și m-am întors la muncă imediat după ce am născut. Nu puteam să stau acasă și am lucrat inclusiv până în momentul în care mai aveam o zi înainte să nasc", mărturisea Dana Roba la WOWnews, în 2020.

Comenteaza