Cum se înțelege fiica cea mare a lui Vârciu cu iubita tatălui, Anda Călin. Mărturisiri șocante

Cum se înțelege fiica cea mare a lui Vârciu cu iubita tatălui, Anda Călin. Mărturisiri șocante

Carmina Vârciu, fiica cea mare a prezentatorului TV, Liviu Vârciu, a mărturisit cum se înțelege cu iubita acestuia.

Carmina are 20 și este fiica prezentatorului TV, Liviu Vârciu și a fostei sale partenere, Ami Teiceanu. Cei doi s-au despărțit în urmă cu ceva timp, și ambii și-au refăcut fiecare viața. Acum, Liviu Vârciu este într-o relație cu Anda Călin, cea care i-a dăruit doi copii.

Carmina susține că s-a resemnat cu ideea că ambii părinți au mers pe drumuri separate și acum este bine, însă, în urmă cu 10 ani pe când era un copil, dacă ar fi fost întrebată dacă își dorește ca părinții ei să se împace, răspunsul ar fi fost cu siguranță afirmativ.

„Dacă mă întrebai asta acum 10 ani… da, voiam. Voiam din tot sufletul meu de copil mic de la 10 ani ce îl aveam. Dar, în momentul de față, nu. Mi-am dat seama că unele chestii trebuie să rămână așa cum sunt. Deci, în momentul de față, nu ”, a declarat Carmina pe contul său de Instagram.

Cât despre relația dintre ea și actuala parteneră a tatălui ei, Carmina susține că se înțeleg bine și că a acceptat partenerii din viața ambilor părinți, lăsând să se înțeleagă că tot ce contează este ca părinții ei să fie fericiți.

„Da, mama și-a mai refăcut viața. Adică nu cred că au fost suferințe. Au fost destul de maturi amândoi. Dacă nu mai funcționează, nu mai funcționează și aia e, drum bun, cale bătută. Eu am fost prioritară, adică n-a fost nimeni peste mine, nici măcar ea.
Nu cred că a fost gelos când a intervenit cineva în viața mamei, pentru că știu că ei se respectă unul pe celălalt. Pentru mine nu există niciodată mamă vitregă, nimeni, indiferent cine ar fi, și nu există nici tată vitreg. Sunt partenerii, bărbatul sau femeia, cu care ai mei și-au refăcut viața”, a declarat Carmina Vârciu pentru Fanatik.

Comenteaza