Cum se înțelege Daniela Crudu cu iubitul ei: ”El este cu treaba lui, nu-l interesează”. Cei doi vor avea un copil

Cum se înțelege Daniela Crudu cu iubitul ei: ”El este cu treaba lui, nu-l interesează”. Cei doi vor avea un copil

Daniela Crudu a vorbit despre relația pe care o are cu bărbatul alături de care va avea un copil.
 

De când s-a mutat în Suedia, viața Danielei Crudu s-a schimbat radical. A lăsat televiziunea deoparte și s-a preocupat să facă bani din altceva, dar și să își clădească o viață personală după care tânjea de mult timp.

Astfel că de mai bine de un iubește și este iubită, iar de câteva luni trăiește o și mai mare bucurie.

Și asta pentru că o dorință de a ei a prins acum contur.

După o perioadă de discreție totală, Daniela Crudu a anunțat oficial că este însărcinată pentru prima dată.

În doar câteva luni, fosta asistentă TV va aduce pe lume primul ei copil și spune că deja viața ei s-a schimbat, pentru că sarcina a afectat-o destul de mult. Pe lângă grețurile specifice acestei perioade, oboseală și stresul și-au pus amprenta asupra sa, potrivit wowbiz.ro.

Norocul său, însă, este iubitul ei. Daniel, tinerelul care va deveni tată, și-a luat deja rolul în serios și îi face toate poftele iubitei sale.

Vedeta spune că, deși nervii săi sunt întinși la maxim, Daniel se dă peste cap să îi facă perioada de graviditate mai ușoară.

„E cuminte și mă ajută cu tot ce poate și el. Îți dai seama că nu știe ce să facă ca să îmi fie ușor și mie, să nu mă agit, să nu mă stresez, că eu sunt și agitată, imediat îmi vin nervii. Țip din orice acum, mă enervez mai rău acum”, a spus Daniela Crudu la televizor.

În ochii vedetei, se pare că tânărul nu este doar un viitor tătic de excepție, ci și un bărbat perfect. Naturalețea, simplitatea, discreția și bunătatea de care a dat dovadă în fața brunetei l-au ajutat să îi câștige imediat inima.

Comenteaza