Cum făceau amor Prințul Charles și Diana. Declarația prințesei în urmă cu 37 de ani

Cum făceau amor Prințul Charles și Diana. Declarația prințesei în urmă cu 37 de ani

Relația dintre Prințul Charles și Prințesa Diana nu ar fi fost una tocmai fericită. Diana fiind cea care a iubit cel mai mult în relație.

Pe vremea când cei doi erau într-o relație, dar și la puțin timp după ce au divorțat, Prințesa Diana ar fi venit cu declarații despre viața ei intimă  și a vorbit cu mai multe persoane, printre care și secretara personală a Prințesei și actorul Petter Settelen, care o ajuta cu lecții de dicție.

Ce dezvăluiri a făcut Prințesa Diana în anul 1981

Una dintre dezvăluirile pe care le-a făcut Prințesa Diana, în legătură cu viața amoroasă, datează din anul 1981, în momentul în care i-a povestit secretarei ei că luna de miere a fost o ocazie de a se odihni, decât de a se bucura pe plan romantic.

Astfel, sugerând, că între ea și soțul ei nu a existat pasiune și viața lor amoroasă nu era deloc una fericită. 

În anii 1992 și 1993, Prințesa Diana i-a povestit actorului Peter Settelen, că era foarte puțin activă, în ceea ce privea viața amoroasă cu Prințul Charles. Ea a spus că făcea dragoste o dată la trei săptămâni.

,,Cred că făceam dragoste o dată la trei săptămâni.

Mă gândeam întotdeauna că era un șablon. Știu că înainte să ne căsătorim, Charles obișnuia să se vadă cu această femeie (Camilla) o dată la trei săptămâni. Dacă viața mea ar fi fost un scenariu scris de mine, l-aș fi aruncat pe bărbatul meu direct în brațele acelei femei și nu l-aș mai fi dorit înapoi”, a declara Prințesa Diana, pe vremea când era în viață. 

Ce a mai povestit Prințesa Diana

Prințesa Diana a mai povestit că în momentul în care ea și soțul ei, Prințul Charles, erau intimi, acesta nu își dorea să facă amor, decât o dată la câteva săptămâni.

„Cam o dată la trei săptămâni și m-am tot gândit. Și apoi am urmat un tipar, el obișnuia să-și vadă doamna o dată la trei săptămâni înainte de a ne căsători”, a declarat Prințesa Diana.

Mai mult de atât, Lady Di, a dezvăluit chiar și momentul în care a realizat că Prințul Charles avea o aventură cu Camilla Parker Bowles. Ea a descoperit că soțul ei i-a cumpărat Camillei un cadou, după ce găsit un colet nedeschis.

Un clip dezvăluie că  Prințesa Diana a descoperit că logodnicul ei a avut o aventură cu Camilla chiar înainte ca Charles să plece din Marea Britanie pentru un turneu de cinci săptămâni, potrivit kfetele.ro.
 
 
 

Comenteaza