Cum decurge relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu! Sportivul este ținut sub papuc și nu-i iese din cuvânt asistentei TV

Cum decurge relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu! Sportivul este ținut sub papuc și nu-i iese din cuvânt asistentei TV
| Foto: cancan.ro

Ramona Olaru e ”cocoșul” în casă ei și a lui Cătălin Cazacu. Asta este impresia care reiese din imaginile postate de cei doi pe rețelele de socializare.

Ultimul episod agitat avea să aibă loc la finalul lunii ianuarie, când Ramona Olaru și Cătălin Cazacu o ”comiteau” din nou. Despărțire! Dar valul împăcării a rezolvat repede problema, iar protagoniștii au pășit, țanțoș, pe treptele iubirii. Loc în lumea lor, a showbizului, și-au făcut din nou, fără stres, fără timiditate. Un cuplu frumos, apreciat și invidiat. Dar cine „cântă” în cuibușorul lor?

”Găina” pare a fi coordonatorul în cuplul ce radiază, altfel, de fericire, în ciuda perioadelor mai puțin faste care le-au ”zdruncinat” iubirea.

Scai s-a ținut Cătălin Cazacu de Ramona lui, care a „definit” traseul. Ca un adevărat gentleman, însă, fostul ”Faimos” a protejat-o din umbră, acordându-i toată atenția. Și când au intrat în club, și în timpul petrecerii, și după ce cheful s-a ”spart” și au părăsit incinta. Cu țintă precisă, cuibușorul de nebunii unde cântă „găina”, dar, probabil, pentru că-i e dragă tare „cocoșului”. Și, așa, relația își deapănă armonios povestea.

Zilele trecute, Cătălin și Ramona plecau de acasă, de mână și cu zâmbetul în colțul gurii, iar ținta era Nuba, clubul vizitat de atâtea ori și în care mereu s-au simțit de nota 10. El, „cocoșul”, a domolit pasul, în apropierea locului unde cheful e la el acasă. Ea, „găina”, a trecut în față. La conducere. Cândva ”cânta” pentru ”Faimoși”, dar acum Cazacu a lăsat-o moale. ”Găina” pare a fi coordonatorul în cuplul ce radiază, altfel, de fericire, în ciuda perioadelor mai puțin faste care le-au ”zdruncinat” iubirea.

Scai s-a ținut Cătălin Cazacu de Ramona lui, care a „definit” traseul. Ca un adevărat gentleman, însă, fostul ”Faimos” a protejat-o din umbră, acordându-i toată atenția. Și când au intrat în club, și în timpul petrecerii, și după ce cheful s-a ”spart” și au părăsit incinta. Cu țintă precisă, cuibușorul de nebunii unde cântă „găina”, dar, probabil, pentru că-i e dragă tare „cocoșului”. Și, așa, relația își deapănă armonios povestea, potrivit cancan.ro.

 

 
 

Comenteaza