Cristina Ich s-a despărțit de Alex Pițurcă! Prima reacție după marea separare: ”În sfârșit sunt fericită..”

Cristina Ich s-a despărțit de Alex Pițurcă! Prima reacție după marea separare: ”În sfârșit sunt fericită..”

Cristina Ich a decis să renunțe la relația pe care o avea cu Alex Pițurcă, tatăl copilului ei.

După o perioadă în care lucrurile păreau că se stabilizează între Alex Pițurcă și Cristina Ich, iată că adevărul a ieșit în cele din urmă la iveală. Cei doi nu mai formează un cuplu, iar acest lucru pare să o încânte pe influenceriță.

Într-o postare publicată recent pe contul său de Instagram, Cristina Ich le-a mărturisit celor peste 800.000 de urmăritori faptul că este în sfârșit o femeie singură și fericită. Celor care au văzut anunțul nu le-a venit să creadă că povestea de iubire dintre ea și bărbatul alături de care are un copil s-a încheiat.

„Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârșit, sunt fericită”, a scris Cristina pe Instastory.

Relația dintre Alex Pițurcă și Cristina nu a fost tocmai una plină de momente frumoase, iar influencerița a vorbit despre asta în nenumărate momente. Certurile și scandalurile dintre ei au pus capăt poveștii de iubire care părea inițial că va ține o veșnicie.

Recent, Cristian Ich a vorbit cu sinceritate despre toate problemele care și-au făcut apariția în relația sa. Faptul că nu a petrecut la început suficient timp alături de Alex Pițurcă, a făcut-o pe Cristina să realizeze prea târziu care este de fapt atitudinea bărbatului de care s-a îndrăgostit.

„Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, declara Cristina Ich în urmă cu ceva vreme, potrivit cancan.ro.

Comenteaza