Crist Borcea surprins împreună cu Valentina Pelinel. Ce gest a făcut afaceristul în văzul lumii

Crist Borcea surprins împreună cu Valentina Pelinel. Ce gest a făcut afaceristul în văzul lumii
| Foto: posport.ro

Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează un cuplu de mai mulți ani. Cei doi își afișează public dragostea pe care și-o poartă. Uite cum au fost surprinsi în văzul lumii.  

În prezent, Cristi Borcea are afaceri în mai multe domenii, printre care și agricultura.

ProSport i-a surprins pe Cristi Borcea și Valentina Pelinel ieșind dintr-un restaurant select, din Capitală, semn că relația dintre ei este una foarte strânsă. De asemenea, cei doi îndrăgostiți erau așteptați de șoferul personal, în fața restaurantului.

Recent, Cristi Borcea a fost văzut împreună cu Valentina Pelinel la un alt restaurant din Capitală. De această dată, cei doi s-au aflat în compania lui Victor Pițurcă, fost selecționer al României, și a soției sale.

Cristi Borcea e dispus să ajute financiar Dinamo, dar după ce echipa va avea un stadion nou. Marius Niculae, fost jucător al roș-albilor, a anunțat planul omului de afaceri.

„Am discutat. Momentan, sub nicio formă. Când echipa era pe locul doi, se strigau injurii la adresa lui. Acum nu vrea să se amestece. Când se va face stadionul nou, atunci va susține cu niște bani, sponsorizări din spusele dânsului, dar niciodată nu va reveni la conducerea clubului”, a dezvăluit Marius Niculae, la Digi Sport.

Comenteaza